След цялата Barbiecore вълна, в която розовото превзе гардероба на

...
След цялата Barbiecore вълна, в която розовото превзе гардероба на
Коментари Харесай

Цветът, който може би ще детронира розовото тази пролет

След цялата Barbiecore вълна, в която розовото завладя дрешника на доста девойки през последните месеци, може би е ред да опитаме нещо ново през този сезон. И ето, че се появи лилавото, само че не, този път не става въпрос за нежното лавандулово, което също ни е обичано. От една страна помним неговия колорит very peri, който Pantone избра за цвят на 2022 година, само че от друга в този момент ще го виждаме в една малко по-наситена и тъмна версия.

Признаваме си, че лилавото може да бъде много капризно за съчетание, по тази причина най-лесният метод е да заложим на монохромен тоалет в този цвят – може да е красива рокля, грациозен костюм или пък пуловер и пола. Той е добър вид и единствено като аксесоар – чанта, обувки или колие, които ще се открояват при стайлинг с неутрални тонове като черно, бяло, бежово и даже сиво.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

На лилавото доста му отиват и комбинации с жълто, оранжево и зелено, а в случай че въпреки всичко не желаеме да се разделяме изцяло с розовото, двата цвята са добър моден тандем за потребление в един тоалет. Каквото и да изберем, днешните стайлинг хрумвания, а и няколко шопинг находки, ни убеждават, че лилавото стои доста изтънчено. Убедете се сами, разглеждайки галерията ни!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Karo Dall (@karodall)

 
Цветовете, с които постоянно ще изглеждаме изтънчено

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР