След цял живот политическа дейност и лични изпитания 77-годишният Джо

...
След цял живот политическа дейност и лични изпитания 77-годишният Джо
Коментари Харесай

Джо Байдън - живот, пълен с превратности

След цялостен живот политическа активност и персонални тествания 77-годишният Джо Байдън ще влезе в учебниците по история като индивида, който победи Доналд Тръмп, написа " Франс прес " в портрет на Байдън.

След фамилни нещастия, два несполучливи опита да стане президент и объркана от пандемията предизборна акция, този деец в политиката ще реализира фантазията си да влезе още веднъж в Белия дом, само че този път като президент.

Бившият вицепрезидент при ръководството на Барак Обама остана правилен на обещанието си да " възвърне душата на Америка " и през цялата си акция от началото на кандидатурата му през април 2019 година до успеха се представяше като обединител против Доналд Тръмп, който упреква, че е раздрал страната.

Този, който през януари ще стане най-възрастния президент на Съединени американски щати, се зарече да подаде ръка на гласоподавателите на буйния милиардер републиканец. " Не сме врагове ", сподели той в последните часове на белязаната от невиждана настъпателност акция.

През ноември 1972 година 29-годишният Джо Байдън чества успеха си като сенатор от щата Делауер. Месец по-късно брачната половинка му и едногодишната му щерка умират в автомобилна злополука, а двамата му синове са ранени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР