След циничното манифестиране на „демократични промени“ в България, на никой

...
След циничното манифестиране на „демократични промени“ в България, на никой
Коментари Харесай

Агент Иван от МВРО - жалък имитатор и слуга на Буда !

След циничното манифестиране на „ демократични промени “ в България, на никой не му е минавало през мозъка да употребява армията против жители! Не, че на доста не им се желае.

Изключение вършат двама души. Техните имена би трябвало да се знаят и помнят, тъй като даже през днешния ден те да ви наподобяват нелепи, фактът, че са дръзнали на дело в тази посока, би трябвало да ви светва всички червени лампи за неразбираемото ни бъдеще. Подобни нестабилни персони са прекомерно комфортни в избрани моменти и за изтока, а и за запада, нежели за тези, оттатък океана.

Имената са им – сътрудник Буда и сътрудник Иван!

Единият, споделят, е изискал и му е даден отвод да употребява военна авиация за ликвидирането на жител, който отново беше погубен грубо, само че по различен метод. Другият е издал заповед на военни да преследват жител с недоказано обвиняване в закононарушение.

И двата случая са безспорен казус и признак за тежки институционални и държавни пороци!

Тези лица няма да се отдръпват от властта сами. От всички нас се желае да не ги чуваме какво приказват и да не забравяме до къде са способни да стигнат при практикуване на власт…

Автор: Николай Марков, източник: Афера
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР