След цели девет месеца в корема на майката, не изненадващо,

...
След цели девет месеца в корема на майката, не изненадващо,
Коментари Харесай

Кога мастурбирането е по-добро от секса

След цели девет месеца в корема на майката, не изненадващо, че множеството бременни дами нямат самообладание най-сетне бебето им да се роди. Има случаи обаче, когато бебето като че ли отхвърля да излезе.
 Сексът, емоджитата и каква е връзката посред им
Каква е връзката сред емоджитата и секса

Колкото повече, толкоз повече

В такива момента се оферират разнообразни решения, които да предизвикат конктракциите и раждането. Между тях попадат разнообразни извършения, похапване пикантни храни, стимулация на зърната и секс.

Съществуват разнообразни догатки за какво сексът би могъл да задейства родилния развой. Един от тях е, че оргазмът подтиква контракциите на матката. Според New Scientist обаче, мастурбирането в сходна обстановка има доста по-голям резултат, от сексът.
 Снимка 377945

Учените настояват, че мастурбирането е отлично решение в случаите, в които желаеме да задействаме някои от физическите реакции, свързани с половото съприкосновение. В това число влиза и оргазмът, при който се отделя окситоцин. При самозадоволяването обаче нямаме нужда от сътрудник, а и няма да се тормозим, че бихме навредили на плода.

Като най-съществени преимущества да изберем мастурбирането пред секса като метод за ускорение на раждането, откриватели акцентират, че контракциите, провокирани от оргазъм по време на мастурбация, са доста по-силни, в сравнение с при секс с навлизане.
 Сексът, женският оргазъм и откриха ли учените повода за него
Това ли е повода дамите да получават оргазъм

Не всичко е удоволствие
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР