След цели 12 години на екран Сашо Кадиев реши да

...
След цели 12 години на екран Сашо Кадиев реши да
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се завръща в Би Ти Ви, но не в „Преди обед“

След цели 12 години на екран Сашо Кадиев реши да се посвети на актьорската си кариера и да загърби малкия екран. „ Готов съм за нови провокации! “, сподели със сълзи на очите екранната половинка на Деси Стоянова. Синът на Катето Евро напусна утринния блок „ Преди обед “, само че ще се завърне на дребния екран през есента, само че като водещ на „ България търси гений ”, дочу Lupa.bg.

Александър се сбогува публично със феновете и с екипа на „ Преди обед “ на 21 юли, когато бе последното издание на предаването за този сезон. Кадиев има цели 2540 ефира за 12 години на дребния екран.

„ След 12 прелестни години в „ Преди обед “ пристигна моментът за мен да поема по нов път! Имам потребност от смяна, желая да основа нещо друго и да съм по-активен в театъра, да имам нови функции! Но доста ви обичам и доста ще ми липсвате! “, бяха думите на Сашо, с които изясни решението си да поеме в посока отвън предаването.

Той не крие, че е почнал като на смешка с предлагането да води „ Преди обед ”, само че не на смешка се изнизаха 12 години и феновете обикнаха Сашко, който израсна и се утвърди като експерт пред очите им. Всеки работен ден онлайн в ефир, един до друг, двамата с Деси се трансфораха в обичаната екранна двойка на стотици хиляди български фенове и дружно с екипа зад кадър изведоха предаването до най-висока гледаемост в своя часови пояс.

Последното издание на „ Преди обед “, преди екипът му да излезе в заслужена почивка до есента, бе прочувствено и занимателно. В искрено и доста персонално изявление Сашо Кадиев показа, че „ Преди обед “ е най-вълнуващото премеждие в живота му и решението да поеме по нов път е било извънредно тежко за него. „ Тук се научих, че фантазиите се сбъдват, научих се да ставам рано, само че не и да стигам в точния момент. Имах доста триумфи, направих и доста неточности, само че се поучих от тях, уповавам се! “, сподели той в типичния за него жанр.

Сашо Кадиев към този момент си почива на морето и се приготвя за новия сценичен сезон през есента. Актьорът е благополучен, че най-сетне ще се отдаде на огромната си обич – театъра. А още тази есен тв феновете ще го видят на екран като водещ на „ България търси гений ”.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР