След трудностите, които изживява в студентските си години, един вече

...
След трудностите, които изживява в студентските си години, един вече
Коментари Харесай

Как се оцелява като студент - вече има и наръчник

След компликациите, които изживява в студентските си години, един към този момент приключил юноша издава справочник за оцеляване по време на студентските години. И в него разказва решенията на всички проблеми, с които се е сблъскал.

Виктор приключва " Приложни спортни науки " в Германия. След своите прекарвания там взема решение да сътвори справочник, който да помогне на студентите да оцелеят по време на висшето си обучение.

" И се запитах какво би ми се желало някой да ми споделил на мен преди 3 години. Абсолютно всеки един съвет е нещо, което в действителност ми се е желало аз да съм знаел. Започвам университета и някой ми е споделил това авансово ", споделя Виктор Денчев.



Трудно ли е да си студент: отговорите са разнообразни.

" Разбира се, че е мъчно, само че по супер доста аргументи. Въпреки че, стига да си прочувствено квалифициран и по-психически е по-лесно бих споделил ", споделя Никола Йорданов.

" Ами, не. Тъй като се пробвам да се провеждам допустимо най-добре и считам, че ми се получава ", споделя Ива Тодорова.

Най-важният съвет от наръчника, който студентите би трябвало да запомнят, съгласно Виктор, е да са непрекъснати и да не се отхвърлят.

" Дори да не се оправиш това не значи, че ти не си добър в обещано нещо. Напротив това е, когато човек прави неточности това не е безусловно неточност, а това е просто урок и ти дава опорна точка по какъв начин ти да се оправиш по-добре идващият път ", споделя той.

Според Виктор най-трудната част от студентството е намирането на вярна среда:

" Когато човек вирее в среда, в която хората те стимулират и те подтикват да се развиваш, нещата се случват доста по-лесно. Наистина е в пъти, в пъти по-лесно и мисля, че това е приобщаването към новата среда и намирането на подобаващи хора ".

Мненията дали е мъчно да си студент или не варират, само че справочник със препоръки постоянно е от изгода.

Репортер: Ерика Шаумян
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР