След трудната раздяла с комика Виктор Калев, шоуменът Слави Трифонов

...
След трудната раздяла с комика Виктор Калев, шоуменът Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави щедро развърза кесията си за наследника на Виктор Калев!

След сложната разлъка с комика Виктор Калев, шоуменът Слави Трифонов най-сетне си откри нов любимец. 33-годишният артист Димитър Иванов от Димитровград взе участие в кастинга за нов артист в „ Шоуто на Слави ” и толкоз впечатли претенциозния Трифонов, че Дългия обилно развърза кесията си поради него. Слави разгласи, че го изпраща на образование в Америка, финансирано от персонално от него, с цел да се самоусъвършенства. А след завръщането му щели да договорят присъединяване му във вечерното шоу и сключване на контракт за работа. 

Оказа се, че Димитър е единственият у нас вентролог, който умее да приказва, без да движи устните си. Кукловодът, който се изявява на сцената на столичния куклен спектакъл шашна Дългия с артистичните си умения. Въпреки големия напор от мераклии за звездна популярност, екипът на Слави бе впечатлен единствено от няколко изяви. Журито в състав Слави, Иво Сиромахов, Филип Станев и Евгени Димитров-Маестрото, си харесали няколко индивида, само че очаквали появяването на професионален артист, който да ги впечатли толкоз доста, че Трифонов незабавно да му предложи контракт за работа. Димитър съумя да изненада Дългия с очерк с кукла, която бе нарекъл Бай Тъньо. 

„ Казва се Бай Тъньо. Името идва от Станислав... От село Зетьово, Чирпанско е ”, изясни кукловодът. Той изкарал курсове по скайп с американски вентрилоквисти. „ Имаш всички характерности да направиш неповторимо шоу ”, похвали го шоумена и полюбопитства къде у нас има сходна школа. В България обаче нямало такава. Единственият късмет на Димитър да овладее тънкостите на вентрологията било в чужбина. Трифонов призна, че е гледал в интернет неповторими осъществявания на вентролози. Преди 2 години видеоклипът с осъществяването на 12-годишната Дарси в „ Америка търси гений ” бе събрало единствено за един ден рекордните 120 милиона гледания, написа в. " Уикенд ". 

„ Добре, аз ще те финансирам. К’во ме гледаш? Приличам ли ти на човек, който се бъзика? Провери къде, по какъв начин и за какъв брой време има такива курсове. Аз ще те финансирам да отидеш, ще ти платя пътя до там, да живееш там, ще ти платя да се учиш, с цел да може като се върнеш, да си първият българин, който прави това неповторимо нещо. Ще ми е кеф да се случи нещо сходно в България. Ей за това ще го направя. И в случай че ти в този момент се измъкнеш и си тръгнеш, без да направиш това, което ти предлагам, значи си или страхливец, или човек, който не желае да приема провокации. То е едно и също ”, разясни Слави. 

Димитър въобще не се колебал, защото подобен късмет се давал един път в живота. Актьорът незабавно ревизирал кои са американските школи, в които може да се запише да учи вентрология. Ден след фотосите той телефонирал на сценаристите, както била ангажимента му с Дългия, с цел да удостовери желанието си да отпътува на разходи на шоумена. Престоят му там щял да коства към 900 $ за път, 4000 за образованието и 1200 $ за квартира или общо към 12 500 лева Слави удостоверил, че ще  поеме целия харч.  Димитър е приключил компетентност „ Кукли ” в НАТФИЗ през 2008 година Има авторски моноспектакъл „ Разкази от бъчвата ”, който до неотдавна играл в кукления спектакъл, а към този момент и по фестивали в чужбина.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР