След трийсет години Уилсън Луис осъзнава, че романтиката отдавна отсъства

...
След трийсет години Уилсън Луис осъзнава, че романтиката отдавна отсъства
Коментари Харесай

Един ден, един живот на Никълъс Спаркс - дългоочакваното продължение на Тетрадката

След трийсет години Уилсън Луис осъзнава, че романтиката от дълго време отсъства в брака му с Джейн – щерка на обичаните герои от „ Тетрадката” Али и Ноа Калхун. Съпругата му към този момент не го обича и виновността за това е единствено негова. Но Уилсън е подготвен да направи и невъзможното, с цел да завоюва още веднъж огромната си обич. Негов поддръжник и консултант по въпросите на сърцето става Ноа.
Точно тогава най-голямата щерка в фамилията оповестява, че ще се омъжва. За Джейн това е мотив да провежда сватбата, за която постоянно е мечтала. За Уилсън – съвършената опция да реализира сантименталния си проект. А разтърсващата любовна история на Ноа и Али ще бъде неговият справочник към сърцето на дамата, която постоянно е обичал...
Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е непостижим в умеенето си да споделя невероятните истории на елементарните хора. Той е създател на бестселърите„ Нощи в Роданте”, „ С мирис на канела”, „ Последна песен”, „ Моят път към теб”, „ Най-дългото пътуване”, „ Изборът”, „ Виж ме”. С гръмък триумф са признати и филмите по незабравимите му романи.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР