След трите си поредни победи на старта преди паузата за

...
След трите си поредни победи на старта преди паузата за
Коментари Харесай

Първа грешна стъпка за Манчестър Юнайтед

След трите си следващи победи на старта преди паузата за националните тимове Манчестър Юнайтед позволи първа неверна стъпка този сезон, завършвайки 2:2 при визитата си на Сток Сити в среща от четвъртия кръг на британската Висша лига.

„ Грънчарите ” започнаха интензивно и още първоначално Хесе Родригес пропусна да се разпише, пращайки топката около вратата на Де Хеа. Постепенно „ алените дяволи ” започнаха да взимат самодейността и да владеят повече топката. Маркъс Рашфорд имаше два положителни шанса за гол, само че Бътланд се намеси превъзходно и избави.

В края на полувремето двата тима си размениха по едно попадение. Първо Ерик-Максим Чупо-Мотинг (43) изведе домакините напред след центриране на Диуф, а малко по-късно след ъглов удар Погба насочи удар с глава, топката се отклони в Маркъс Рашфорд (45) и се озова в мрежата за 1:1.

След почивката „ алените дяволи ” стигнаха до цялостен поврат с гол на Ромелу Лукаку (57), разписал се самичък против Бътланд след извеждащ пас на Хенрих Мхитарян. Вратарят избави удара на белгиеца, само че при добавката нападателят вкара четвъртия си гол от началото на сезона.

Домакините незабавно се хвърлиха в офанзиви и бързо изравниха посредством Ерик-Максим Чупо-Мотинг (63) с глава след центриране от ъглов удар. Преди това Де Хеа избави удар от воле на Хесе. До края на мача гостите се надяваха да стигнат до трите точки и да запазят цялостния си актив, само че не съумяха още веднъж да преодолеят защитата на „ грънчарите ” и Бътланд.

След равенството Манестър Юнайтед остава водач с 10 точки, а Сток Сити е десети с 5 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - ТУК!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР