След тричасови речи и противоречиви информации митингът на българските и

...
След тричасови речи и противоречиви информации митингът на българските и
Коментари Харесай

С дунавско хоро и Победа завърши митингът на българи и румънци в Брюксел

След тричасови речи и спорни информации митингът на българските и румънските превозвачи на площад " Люксембург " в Брюксел приключи с дунавско хоро. Веят се трибагреници и се скандира " Победа ". Дали обаче има победа, питат част от присъстващите.

Министърът на превоза Росен Желязков съобщи, че би трябвало да се изчака срещата на координаторите, които вземат решение за придвижването на пакета " Мобилност ".

" Стига с сходни категории " Победа " или " Загуба ". Предложенията са направени в три отчета. Два от тях - за командироването на водачите и за почивката им в кабините, бяха отхвърлени. Тоест те не са признати, уточни Росен Желязков.

А третият отчет, който визира връщането на камионите на всяка четвърта седмица, по думите на министъра няма правно съображение да влезе в пленарна зала, защото Съветът на министрите го е отхвърлил. А в този момент Транспортната комисия на Европарламента желае да го върне, заключи Росен Желязков.

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев също удостовери, че през днешния ден е реализиран триумф за българския траснпортен бизнес. /24chsa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР