След три успешни сезона заедно Siemens и ФК „Байерн” (Мюнхен)

...
След три успешни сезона заедно Siemens и ФК „Байерн” (Мюнхен)
Коментари Харесай

Siemens и ФК „Байерн“ влизат в продължения

След три сполучливи сезона дружно Siemens и ФК „ Байерн” (Мюнхен) удължиха партньорството си с още три години. Глобалният софтуерен водач и спортният клуб с най-вече шампионски трофеи в немския футбол се договориха да продължат да си сътрудничат до края на сезон 2022/2023, оповестиха от немската компания. Фокусът остава върху насочени към бъдещето решения и новаторски технологии, както и върху свързани с инфраструктурата цифрови артикули и решения.

Освен това партньорството ще бъде засилено от началото на новия сезон, най-много в региона на устойчивостта. В частност, фокусът ще е върху решенията и технологии за дейно предпазване на силата и системи за енергиен мениджмънт на „ Алианц Арена “ и подготвителните терени на „ Забенер щрасе “ в Мюнхен. Тези технологии ще оказват помощ на ФК „ Байерн “ да предприеме идващите стъпки към повишение на енергийната успеваемост при своите спортни и бизнес действия. Това ще даде опция на клуба да играе водеща роля в Европа, когато става дума за резистентност.

Siemens и ФК „ Байерн “ са два мощни световни марката. "Ние сме обединени от споделената ни пристрастеност към върхови достижения и качество. Новото съглашение ще ни даде опция да изведем нашето партньорство до идващото равнище “, споделя Джо Кезер, президент и основен изпълнителен шеф на Siemens AG.

Карл-Хайнц Румениге, ръководител на съвета на шефовете на ФК „ Байерн “, споделя, че през цялото време на партньорството им поддържат близки връзки със Siemens, основани на взаимно доверие. "Така че ние сме повече от удовлетворени, че продължаваме нашето взаимно пътешестване към бъдещето и си партнираме на разнообразни равнища “, добавя той.

В допълнение към технологиите на Siemens, които към този момент се употребяват на „ Алианц Арена “, на „ Забенер щрасе “ и на арената Audi Dome, през последните години като част от съдействието бяха създадени и други решения и артикули. Например, измежду плановете е приложението Greenkeeper App за разбор на данните за тревата на „ Алианц Арена “ благодарение на взаимносвързани датчици на терените. Тази информация, за параметри като светлина, температура, влага, соленост и вятър, се събира и обработва с помощта на операционната IoT платформа на Siemens MindSphere. След това данните се правят оценка в границите на приложението и се трансформират в рекомендации за деяние. Това приложение оказва помощ на ФК „ Байерн “ да реализира още по-високо качество и успеваемост при грижата за тревата.

Според Херберт Хайнер, ръководител на Надзорния съвет на ФК „ Байерн “ и президент на футболния клуб, и във футбола, и в баскетбола партньорството със Siemens им дава опция да открият значима връзка сред нововъведенията и устойчивостта – два значими детайла на дейностите им във ФК „ Байерн “. "Ще продължим да поддържаме този ангажимент и имаме позитивни упования за партньорството ни през идващите три години “, отбелязва той.

През предишния сезон инженерите по акустиката са приложили своите умения на „ Алианц Арена “ по време на домакинските мачове на ФК „ Байерн “ като част от плана на компанията REIMAGINE THE GAME. С помощта на акустични камери те са измерили звука, създаван от почитателите по време на мачовете, и след това са употребявали данните за основаване на 3D модел на стадиона. Реакциите на почитателите при промяна на притежанието на топката, при съдийски отсъждания, при голове и пропуснати благоприятни условия са записани и визуализирани. Проектът завоюва голям брой оценки, в това число премията на PRReport за „ най-хубава цифрова връзка “.

Siemens в България
Siemens е показана в България от края на 19-ти век. А това значи 141 години софтуерно съвършенство в интерес на българската стопанска система. Историята на компанията е тясно обвързвана с техническите нововъведения в страната - от построяването на телеграфната мрежа, електрификацията на редица обекти и знакови здания, построяването и развиването на телефонната мрежа, доставката на едни от първите рентгенови апарати, до днешните модерни решения като най-екологичната електроцентрала с смесен цикъл на произвеждане, модернизацията на индустриалните процеси в промишлеността, интелигентните сградни технологии, безвредните и ефикасни медицински апарати от най-голям клас.

Днес "Сименс " ЕООД развива бизнес в областта на превоза, промишлеността, енергетиката, сградните технологии. В компанията работят над 500 души, близо 300 от тях във фабриката за произвеждане на измервателна инсталация за високо напрежение в Правец. Структурата включва и два способени центъра - в областта на енергетиката и на сградните технологии, които със своя труд и експертиза подкрепят планове на Siemens AG в целия свят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР