След три поредни загуби в първенството на Югоизточната трета лига,

...
След три поредни загуби в първенството на Югоизточната трета лига,
Коментари Харесай

Хищника се развихри и зарадва Димитровград

След три следващи загуби в шампионата на Югоизточната трета лига, почитателите на Димитровград най-накрая имаха мотив за наслада. Момчетата на старши-треньора Жеко Йорданов победиха в дербито гостите от Свиленград с 2:0. Двете попадения означи привлеченият през зимната пауза Андрей Атанасов-Хищника. Нападателят се разписа през първото полувреме и 15 минути преди края на срещата. След първото попадения " южняците " изпуснаха да изравнят, домакините също пропиляха други две чисти голови положения.

Двата отбора си разменят местата във краткотрайното класиране на аматьорската група. Димитровград с актив от 24 точки се изкачва на 15-а позиция, а Свиленград е на 16-о място с три точки по-малко. С тази победи димитровградчани сложиха завършек на черната серия от загуби без да отбележат нито един гол, допускайки общо 8 попадения при гостуванията на Борислав и Левски, и семейството на Нефтохимик. Победата бе изгледана от съвсем 500 последователи на димитровградчани, макар неприятното време. Другият тим от района - Хасково реализира най-голямата победа от началото на сезона в Югоизточната трета лига, разгромявайки с 13:0 Садово, който е предпоследен в класирането.

Следващата седмица Димитровград ще изиграе две срещи за шампионата. В сряда ще гостува на Черноморец, а в събота приема Сокол (Марково).

dgnews.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР