След три поредни победи от началото на Лигата на нациите,

...
След три поредни победи от началото на Лигата на нациите,
Коментари Харесай

Българският "финал"

След три следващи победи от началото на Лигата на нациите, националният ни тим по футбол се изправя пред най-големия си тест досега - тежко посещение на Норвегия или както " лъвовете " към този момент го дефинираха " финала ".

При триумф в Осло момчетата на Петър Хубчев съвсем несъмнено ще завършат преди всичко в групата.
Бодуров: Срещу Норвегия ще е огромно джаскане (ВИДЕО) Бранителят дефинира мача като край
" За нас този мач е като край. Норвегия е доста здрав физически тим и по тази причина би трябвало да им отговорим уместно, този мач ще бъде джаскане. Всяка победа ни носи самочувствие, до момента имаме три, само че се надявам да създадем четири от четири ", сподели бранителят Николай Бодуров при заминаването на тима.
Резерва прекърши Норвегия и изстреля България на върха (ГАЛЕРИЯ) Втора поредна победа за "лъвовете " в Лигата на нациите
В първата среща сред двата отбора " лъвовете " победиха мъчно с 1:0 след гол на резервата Радослав Василев.
Снимка: Lap.bg
" Искам да не отстъпваме от постигнатото дотук, само че ще бъде доста погрешно, в случай че не се съобразяваме с тима, против който се изправяме. Очаквам Норвегия да подходи по-агресивно, в сравнение с в първата среща. Само че ние не би трябвало да бягаме от това нещо и да се опасяваме. Най-доброто противопоставяне е да бъдем също толкоз нападателни и да приемем тези единоборства, всичко друго няма да ни помогне ", сподели селекционерът на България Петър Хубчев на формалната конференция преди мача.

Преди дуела наставникът на Норвегия Ларс Лагербах пък се изрече извънредно остро по адрес на българите.
Селекционерът на Норвегия: Бавенето на играта е в ДНК-то на българите Добри са в това, вършат го от генерации, разгласи Ларс Лагербак
" Запознат съм с множеството футболисти на българския народен тим. Държанието им е съвсем идентично с това на предходни генерации. Бавенето на играта е в ДНК-то на българите. Добри са в това и знаят по какъв начин и какъв брой да го вършат. От една позиция е завладяващо за гледане, само че сигурно феърплеят остава на назад във времето ", съобщи Лагербак.
Снимка: Lap.bg
По-късно Хубчев разяснява шеговито: " Не съм чел изявлението на треньора, само че ще отговоря под формата на смешка. Норвегия забави доста повече времето. Всеки тъч беше изпълняван от централния бранител, който взимаше парцал и бършеше топката. Ако изчислим какъв брой забавиха времето, то бе доста повече. "
Хубчев за норвежците: Те бършеха топката с парцал Селекционерът на България отговори на норвежкия си сътрудник
От 15 мача досега България има седем победи против четири за Норвегия. Три от триумфите на " трикольорите " са при гостувания. За последно обаче това се случи през 1983 година

България е преди всичко в групата с цялостен актив от 9 точки, а Норвегия е втора с 6. Срещата в Осло стартира в 21:45 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР