След три години труд, първата MMORPG компютърна игра на Amazon

...
След три години труд, първата MMORPG компютърна игра на Amazon
Коментари Харесай

New World - първата компютърна игра на Amazon

След три години труд, първата MMORPG компютърна игра на Amazon наподобява е съвсем подготвена и ще се появи през май 2020 година

New World е самобитен микс от World of Warcraft и Final Fantasy XIV, в който играчите опознават магичния свят на Аетернум.

Действието се развива в XVII век, а съществени претекстове в играта са опознаването на Аетернум, построяването на селища и градове, и преодоляването на оръжия, специалности, качества и така нататък
 Снимка 457355

Героите не са лимитирани до характерен клас и могат да бъдат развивани по най-различни способи - съгласно желанията на играчите. Така всеки ще създава разнообразни предмети, като специалностите ще са без таван в развиването.
 Снимка 457356

От Amazon разкриват, че преодоляването на бойното поле и оръжията е също толкоз значимо, колкото е и самостоятелното развиване на героите.

В крайник с трендовете от последните години, New World ще предложи и самобитен Battle Royale режим, в който до 100 играчи могат да се бият дружно против други играчи или против " свръхестествените сили на Аетернум ".

Засега играта наподобява и звучи много атрактивно. Нямаме самообладание да забележим и първите геймплей филмови откъси.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР