След три години семеен живот 27-годишната Карди Би подаде молба

...
След три години семеен живот 27-годишната Карди Би подаде молба
Коментари Харесай

Защо Карди Би взе решение за развод? - slava.bg

След три години фамилен живот 27-годишната Карди Би подаде молба за бракоразвод с 28-годишния рапър Offset, с който отглежда 2-годишната си щерка Кълчър.

Карди Би сподели, че в никакъв случай няма да се върне при брачна половинка си, само че не уточни повода за несъгласието. Запознати означават, че тя не може да се помири с следващото изменничество на брачна половинка си.

„ Карди не има вяра на Offset. През последните две години тя в действителност се опитваше да му елементарни. Не ѝ беше елементарно след последния скандал с изменничество и даже имаше клюки, че той още веднъж не ѝ е правилен, “ сподели източник на E! News. „ Разводът шокира всички към тях. Те живееха дружно, отгледаха Кълчър и извън изглеждаше, че се оправят добре. “

Източник, непосредствен до звездното семейство, описа пред списание People, че преди Би е толерирала държанието на брачна половинка си поради щерка им и нежеланието да бъде опозорена, само че всичко си имало граници: „ Достатъчно ѝ беше “, отбелязва източникът пред изданието.

Двойката към този момент се сблъска с сходен проблем. През декември 2018 година рап звездата скъса връзките със брачна половинка си поради многочислените му изневери, само че до февруари 2019 година двамата съумяха да се помирят.

Изглежда, че в този момент Карди Би е трансформирала мнението си за сходни обстановки и тя напусна брачна половинка си няколко дни преди годишнината от сватбата. Певицата желае и настойничество над щерка им, както и заслужено разпределение на фамилното имущество.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР