След три бурни връзки и емоционални раздели, фолк певицата Алисия

...
След три бурни връзки и емоционални раздели, фолк певицата Алисия
Коментари Харесай

Алисия е готова за брак, кой ще й предложи?

След три бурни връзки и прочувствени раздели, фолк певицата Алисия показа неотдавна, че е научила най-важния урок в своя живот - да разчита единствено на себе си, като не пропусна да показа, че кардинално е подготвена да се задоми при подобаващата опция.

"Ако някой добър и грижлив мъж ми предложи брак, бих приела на драго дърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да основа семейство. Голяма част от приятелките ми към този момент са омъжени и аз също се възнамерявам да направя сходна крачка ", показа красивата брюнетка.



Истината е, че до този миг певицата не е получавала предложение за брак, което да я накара да предприеме решителна крачка в тази посока. А и тя доста пъти е заявявала, че в никакъв случай не й е било фиксидея да бъде младоженка. Самата Алисия измина много дълъг път, до момента в който стигне до истината за себе си. Певицата имаше няколко съществени връзки - с Георги Станоев - Бирмата, футболистите Ники Михайлов и Валери Божинов, като нито един от тях не я заведе до олтара, напомнят от "България Днес ".



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР