След трагичния инцидент в морската градина на Варна, когато малко

...
След трагичния инцидент в морската градина на Варна, когато малко
Коментари Харесай

Варненци издигнаха грамада в памет на прегазеното дете в морската градина

След трагичния случай в морската градина на Варна, когато малко дете бе прегазено на паркинг, след което почина, жители взеха решение да повдигнат камара в негова памет. Инициативата е на представители и поддръжници на партия „ Възраждане “. Те блокираха достъпа до морската градина, където почина детенцето, за да покажат, че автомобили в парка не би трябвало да бъдат допускани . От партията обявиха, че желаят общината да наложи неотложно и дейно затваряне за коли на морската градина във Варна. Те показаха своята подготвеност да провеждат дежурни доброволци, които дейно да затворят входовете на парка, в случай че общината продължи да бъде равнодушен наблюдаващ.
Вижте какво написаха в страницата си в обществената мрежа Фейсбук от Възраждане – Варна:
" След убийството на дете в морската градина, Общината сложи бутафорна табела, която сякаш не разрешава достъпа до нея, само че всички се убедихме, че тя е следващото отблъскване на номера. Автомобилите не престават да влизат и излизат. Затова през вчерашния ден възрожденци, варненски общественици и доста инцидентни жители, затворихме морската градина за коли.
Поне за няколко часа, това още веднъж беше безвреден парк, където децата са приоритет, не кръчмите и това по какъв начин клиентите им въобще да не вървят пешком.
Към нас се причислиха доста туристи, жители на Съединени американски щати, Русия, Украйна и с наличието си, поддържаха идеята ни за безвредна морска градина.
Всички споделиха едно – полуда е да бъдат допускани коли в морски парк!
Няма да го допуснем.
Изискваме Община Варна час по-скоро да забрани достъпа до морската градина за коли! Затворете я вие, с цел да не го сторим Ние! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР