След трагичната смърт на Уили Гарсън от рак на панкреаса

...
След трагичната смърт на Уили Гарсън от рак на панкреаса
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър с емоционални думи в памет на Уили Гарсън

След трагичната гибел на Уили Гарсън от рак на панкреаса преди броени дни, сътрудниците му от „ Сексът и градът “, където той направи паметен облика на Станфорд Блач, Кристин Дейвис, Синтия Никсън и Ким Катрал споделиха прочувствени постове в обществените мрежи. Единствено Сара Джесика Паркър, с която ги свързва другарство още преди премиерата на хитовия сериал през 1998-а, резервира безмълвие. Преди броени часове обаче актрисата даде израз на страстите си след загубата на своя другар и сътрудник.

„ Непоносимо е. Понякога мълчанието е изказване. От тъгата, от тази голяма загуба след 30-годишно другарство. Истинско другарство, което ни разреши да споделяме секрети, истини, завършения, професионално семейство, концерти, пътешествия, късни телефонни позвънявания, отдаденост към родителството и всички болки и наслади, придружени от триумфи, разочарования, боязън, гняв и годините, прекарани на снимачната площадка (най-вече в жилището на Кари) с доста смях като Станфорд и Кари, и Уили и Си Джей. Ще ми липсва всичко, обвързвано с теб “, написа в емоционалния си пост актрисата. Тя не пропусна да сервира съболезнования и към сина на Уили – Нейтън: „ Ти беше и си светлината в живота на Уили и най-голямото му достижение беше да бъде твой татко. “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SJP (@sarahjessicaparker)

Гарсън беше част от всички шест сезона на „ Сексът и градът “, както и от филмовите версии. До последно той работеше и по продължението на сериала - And Just Like That. „ Ще си напомням последните ни взаимни мигове. Ще прочета още веднъж всеки текст от последните ни дни и ще запечатам последните ни диалози. Твоето неявяване оставя дупка, която ще запълня с насладата от тези мемоари, както и на всички, които занапред ще изплуват “, споделя още Сара Джесика Паркър.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от CELEBRITY DAILY REPORT (@celebrity_daily_report)

 
Уили Гарсън от „ Сексът и градът “ умря на 57 години

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР