След този период, някогашната деветка изведе Литекс до шампионска титла,

...
След този период, някогашната деветка изведе Литекс до шампионска титла,
Коментари Харесай

Легендата Любо Пенев Поема Цска!

След този интервал, тогавашната деветка изведе Литекс до шампионска купа, а след това бе селекционер на България за три години. Не съумя в квалификациите за Евро 2012 и Мондиал 2014, само че общото мнение бе, че напредъкът в представянето на националния отбор е забележим.

За малко бе ментор на Ботев през лятото на 2014-а, мина през втория си, напълно краткотраен престой в ЦСКА, с цел да стане още веднъж треньор и на Литекс през януари 2016 година, и то в " Б " група.

За последно бе в дублиращия отбор на Валенсия през 2017 година, а при започване на 2018-а бе претендент за президент на БФС на последния конгрес.

Клубът се разбра с Ел Маестро за разлъка по взаимно единодушие, а Люпко Петрович остава като съветник и ще работи в съдействие с новия ментор.

Любо Пенев бе и измежду легендите на клуба, седнали до Гриша Ганчев на срещата с почитатели на ЦСКА пред бранш " А " на стадион " Българска войска " през есента на 2015 година Той в никакъв случай не е крил поддръжката си за притежателя на клуба и на няколко пъти имаше договаряния да се върне или като треньор, или като състезателен шеф.

Този път спънки няма и Пенев ще е новият ментор на ЦСКА.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР