След това Вучев-младши откраднал неговата Шкода Фабия, оборудвана за нуждите

...
След това Вучев-младши откраднал неговата Шкода Фабия, оборудвана за нуждите
Коментари Харесай

Арестуваха Сина На Ъндърграунд Легендата Димитър Вучев - Демби За Брутално Престъпление!

След това Вучев-младши откраднал неговата " Шкода Фабия ", оборудвана за потребностите на такси, с желанието да я употребява. За задачата употребявал истинския ключ. Последвала щета на транспортното средство - строшаване на странично дясно огледало и хлътналост на задния десен калник. Не се прецизира обаче по какъв начин е станало това.

Впоследствие колата е изоставена от Вучев и е открита на 17 септември на паркинга на спортна зала " Христо Ботев " в Студентски град.

Предвид високата социална заплаха на действията и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на Софийския областен съд на 19 септември за разглеждане на искане за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража ", се споделя още в формалното известие.

През ноември 2011 година посоченият за наркобос Димитър Вучев - Демби беше арестуван при взломна кражба в Холандия. Той беше задържан дружно със собствен съизвършител - Коваленко Коваленков.

Година по-рано Демби, който по това време беше регистриран за 13 престъпни закононарушения, излезе от ареста, където лежа по наркодело. Той е и един от главните очевидци по делото против Златко Баретата, който също е упрекван като водач на незаконна група за разпространяване на дрога.

Няколко пъти против Демби бяха правени несполучливи опити за ликвидиране. През юни 2014 година той оцеля при гърмеж в дома си. През декември 2006 година по него беше стреляно с автоматизирано оръжие пред заведението " Скай лайн " в " Симеоново ", само че се отърва единствено с порязвания от стъклата на колата си. През септември 2004 година пък той бе обстрелван преминавайки през тунела към жк " Люлин ". А година по-късно, на пътя сред Костенец и Долна Баня, избухна бомба в автомобил, цялостен с негови охранители на Демби. Трима от тях бяха ранени тежко, а един умря в болница. Тогава самият Вучев пътувал в друга кола.

Той беше обвиняем и за покушението против Илиян Варсанов през 2002 година в квартал " Белите брези " в София, само че беше оневинен дефинитивно от Върховния касационен съд.

Преди няколко години, откакто в дома му избухна бомба, той даде изявление пред bTV, в което съобщи:

- Имаш ли война със Златко?

- Няма война, нито го допускам, той не е толкоз малоумен. За нарковойна би трябвало да имаш нещо общо с опиатите. Аз нямам. Кой к " вото прави, той си знае.

- Какво е чувството да оцеляваш, на ръба? Ето отново оцеля.

- Божа работа. Вярващ съм, същински християнин.

- Сега ли стана набожен?

- По-назад във времето.

- Заради тежка съвест, с цел да ти бъдат опростени грехове?

- Моите грехове ги нося на гърба си. Аз пострадвам. Моите шевове са по моето тяло. Не по твоето.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР