След това: Така си и знаех. Аз съм номер едно.

...
След това: Така си и знаех. Аз съм номер едно.
Коментари Харесай

Ето Какво Се Случва С Всяка Зодия, След Като Умрем! За Тези Три- Купон, Но Да Внимават

След това: Така си и знаех. Аз съм номер едно. Естествено, че мога да победя Смъртта!

ТЕЛЕЦ

Ужас! Нямам корем!

Какво вижда: Носи се по един бял кулоар, над главата му - светлина. От дъното на коридора се дочува едва благ хор и ухае на мирта.

Как реагира: Телецът е благословен, до момента в който не усеща, че нещо не е наред. Духовното му тяло се отделя от физическото. Оглежда се и вижда, че е нематериално. “О, Боже! Нямам корем! И зъби също нямам! А по какъв начин ще хапвам? С какво ще пия?! Назад, обратно, гадино с косата! ” Телецът се завръща на болничната си постелка - ни Господ видял, ни Рай помирисал.

След това: Сестра, мисля, че към този момент съм задоволително добре за една дребна пържолка. Добавете картофки за гарнитура.

БЛИЗНАЦИ

Всичко ще ви опиша

Какво вижда: Бяла тишина. Близнакът се усеща задоволително добре и на този и на оня свят и в паралелната галактика, само че го тормози неналичието на връзка.

Как реагира: “Никой не приказва. Няма кой да приказва. Няма на кого да приказвам! Само това зарево отвред. Къде ми е телефонът?! Не, не мога да умра без телефон. Връщам се. ”

След това: “Тогава видях едно зарево, толкоз блестящо, че безмалко да ме ослепи. Аз дори още съм малко зашеметен. След което, нали си спомняте по какъв начин в оня сериал за паранормални феномени, по какъв начин се споделяше... Чакайте, не си отивайте, не съм приключил! ”

РАК

Колко съм невнимателен!

Представителите на зодия Рак нормално се стремят да доживеят най-малко до 118-годишна възраст. Те са внимателни и рядко им се случва да изпаднат в прекарване, близо до гибелта. И въпреки всичко...

Какво вижда: Красив бял палат, който се носи в небесата върху планина от пухкави облаци. Ракът лети към замъка и аха да го доближи...

Как реагира: Толкова е хубаво, аз хвърча! Но децата ги няма. Обещах на сестра ми да изведа кучето. Не мога. Връщам се.

След това: Жив съм! Боже, аз едвам не умрях! Трябва повече да внимавам. Много съм невнимателен.

ЛЪВ

Не съм мъртъв, не!

Какво вижда: Бял саван над главата си. Изведнъж саванът се повдига. Лъвът вижда стотици ангели, подредени в пирамида. А най-отгоре - Бог. Лъвът си дава сметка, че няма по какъв начин да е цар тъкмо в това царство.

Как реагира: Неее! Не съм мъртъв. Не съм пък! Какви са тия в тези бели плебеи? И какво вият? Пеят подправено! Това аз ще го изпея 100 пъти по-добре. Имат ли диригент тези? Дайте ми микрофона!

След това: Ало, докторе! Видяхте ли какъв брой бързо излязох от комата? Нали съм извънреден? Много рядко се случва човек с такава контузия да оцелее. Само най-силните съумяват, нали?

ДЕВА

Много чист бял тунел

След 60-часов работен “ден ” Девата най-накрая се просва в безсъзнание и изтерзаната ѝ душа отлита.

Какво вижда: Носи се по безупречно чист ярък бял тунел. Мислено си набелязва какви усъвършенствания може да се създадат в тунела от бяла светлина.

Как реагира: Докато се носи, нещо стартира да я човърка. “Дали ще се оправят у дома без мен? А в работата? Сто на 100 всичко ще объркат. Не, прибирам се! ”

След това: “Има плесен на тавана. И това ми било реанимация. Трябва да повикам санитарката. Не, ще го претупа и няма да почисти като хората. По-добре аз... Ей в този момент ще стана. Ей в този момент. ”

ВЕЗНИ

Я, това Христос ли е?

Духът на Везната се отделя от тялото, връща се назад, след това отново се отделя. Може би въпреки всичко да се върне, а? Отделя се...

Какво вижда: В края на тунела я чака сияйно създание, цялото изтъкано от светлина.

Как реагира: “Я, това Христос ли е? Дали ще ми даде подпис? Не, май наподобява на Коцето-Калки. Ами да - с тази риза! ” Така и не съумява да реши дали въпреки всичко да продължи до края на тунела, тъй че се връща.

След това: Озовала се по дифолт още веднъж в тленната си обвивка, Везната се разсънва с необяснимото чувство, че би трябвало да основе компания за самотни души, останали без тяло.

СКОРПИОН

Имат девет живота

Представителите на зодиакалния знак Скорпион са като котките - с по девет живота. По тази причина им се коства забавно да провокират гибелта и да измислят нови и нови способи да изживеят следващата среща с нея.

Какво виждат: Прекрасна стая, в която астрални същества се любят по най-разнообразни астрални способи, до момента в който по уредбата в Рая звучи музика за секс с подпъшквания.

Как реагират: Ха, това в този момент Раят ли е? Интересно по какъв начин е в Ада? Тези тук дали вършат тройки?

След това: Какво става? На кой свят съм? А, отново ли!

СТРЕЛЕЦ

Колко беше забавно!

Какво вижда: Обичайния бял тунел, светлина, нежни птичи песни.

Как реагира: Душата на Стрелеца се отделя от тялото с триумфиращ смях. Най-сетне се е откъснала! Цял живот се пробва да стигне до гибелта по всевъзможни способи - скокове с парашут, катерене по рискови скали и произшествия всевъзможни. Категорично няма желание да се връща. Сега може да научи толкоз доста! Има толкоз доста въпроси!

Накрая на астралните същества им писва от Стрелеца и някак го прилъгват да се върне в тялото си.

След това: Жив ли съм? Боже, какъв брой беше забавно!

КОЗИРОГ

Озовава се в ярък офис

Какво вижда: На Козирога може да му отнеме известно време, до момента в който осъзнае, че е мъртъв. Специално за новопостъпилите представители на знакa на оня свят има пространства, които наподобяват на офиси. Възрастен ангел в грациозен костюм носи на Козирога директория с надпис “Как да преуспеем в астралното пространство ”.

Как реагира: Щом осъзнае, че към този момент не е веществен, Козирогът се разстройва и отхвърля да одобри действителността. По тази причина бързо се връща в тялото си.

След това: Къде съм? Бил съм в кома. Естествено това, което видях, са халюцинации, подбудени от неналичието на О2 в мозъка.

ВОДОЛЕЙ

Реформира Ада

Какво вижда: По подигравка ексцентричният Водолей получава напълно общоприети видения. Пред него са перлените божествен двери. Свети Петър дрънка приветливо с ключовете и го кани да влезе.

Как реагира: След като осъзнае, че в Рая, решенията не се вземат с консенсус и народна власт не съществува, на Водолея не му остава друго, с изключение на да се опитва в Ада. Там най-малко има безредица. Започва акция за демонски права и свободи. На Сатаната му писва и го прокужда на земята.

След това: Отваря едно око, вижда, че е назад в тялото си и в символ на митинг заспива.

РИБИ

Изобщо не виждат

По една или друга причина Рибите надали виждат, че се намират на оня свят.

Какво виждат: Това, което си виждат нормално - странни крилати създания, летящи из облаците, безкрайни ливади, изпълнени със светлина, и хора с издължени лица и мъченически физиономии, които им заръчват да се върнат назад в тялото си, тъй като в офиса имат потребност от тях.

Как реагират: С въздишка се връщат назад.

След това: Продължават си, до момента в който не изпаднат още веднъж в някое от тези положения./trud.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР