След тортата със сметана, млечният шейк се превърна в поредното

...
След тортата със сметана, млечният шейк се превърна в поредното
Коментари Харесай

Противник на Брекзит заля Фараж с млечен шейк

След тортата със сметана, млечният шейк се трансформира в следващото " оръжие " на предизборната акция във Англия, съобщи " Франс прес ", представена от Българска телеграфна агенция. Това стана факт, откакто водачът на новата английска " Партия на Брекзита " Найджъл Фараж, която води в допитванията до публичното мнение за европейските избори, беше залят в центъра на град Нюкасъл с млечен шейк.

Видеозапис от " нетипичното " нахлуване против Фараж незабавно се появи в обществените мрежи. От фрагментите се вижда, че сцената се разиграла преди предизборна демонстрация с присъединяване на Фараж. Той дошъл в Нюкасъл, придружаван от екипа си и от публицисти.

Докато вървял в центъра на града, мъж изскочил и го залял с млечен шейк, след което бил отхвърлен от хората на политика. Мъжът купил шейка от веригата за бързо хранене " Файв гайс ". Шейкът бил с мляко, банан и карамел.

Кадрите, завъртели се в интернет, демонстрират Фараж очевидно раздразнителен, с оцапан костюм и както наподобява каращ се на своите охранители, че не са предотвратили случая.

Случаят с Фараж не е изолиран. Съветникът на Партията за самостоятелност на Обединеното кралство Томи Робинсън също беше " атакуван " с млечен шейк, само че платен от " Макдоналдс ". Робинсън отвърнал на офанзивата, като се нахвърлил върху нападателя си и почнал да го удря.

Карл Бенджамин, претендент за евродепутат от същата партия, пък беше залят с млечен шейк и замерен със сурова риба преди предизборна демонстрация в Югозападна Англия.

Инцидентите отразяват климата на напрежение в Обединеното кралство поради бавенето на Брекзит, отсрочен от 29 март на 31 октомври и наложил присъединяване на страната в евровота, отбелязва " Франс прес ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: След Брекзит (410)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР