След точно една седмица, на 2 април от 8:00 часа

...
След точно една седмица, на 2 април от 8:00 часа
Коментари Харесай

След седмица тръгва електронният прием в яслите и детските градини в Бургас

След тъкмо една седмица, на 2 април от 8:00 часа публично стартира електронният банкет в ясли, детски градини и полудневни подготвителни групи в учебните заведения на територията на община Бургас.
1100 са свободните места в детска ясла и 1600 за деца в 1-ва възрастова група (родени 2015 година) в детските градини. В Системата за електронен банкет са оповестени и свободни места в детските градини за 2-ра, 3-та и 4-та възрастова група (там, където има съществуване на такива). Също по този начин са оповестени места за деца в полудневни подготвителни групи в учебните заведения.
Към момента системата е отворена за запознаване с метода ѝ на действие. Родителите могат да прегледат разпоредбите за банкет, да се осведомят за свободните места, да проследят стадиите на регистрация и записване, да посетят секцията " Въпроси и отговори ".
Електронната система за записване в детски ясли, детски градини и полудневни подготвителни групи в учебните заведения е леснодостъпна през уеб страницата на Община Бургас, раздел " Образование ": http://www.dzburgas.org/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР