След титаничния двубой между Португалия и Испания, днес е най-натовареният

...
След титаничния двубой между Португалия и Испания, днес е най-натовареният
Коментари Харесай

Днес Лионел Меси отвръща на удара на Роналдо

След титаничния дуел сред Португалия и Испания, през днешния ден е най-натовареният ден от програмата на Световно състезание по футбол 2018. Цели 4 срещи ще се проведат на терените в Русия, като акцията си стартират и два от огромните любимци в конкуренцията.

Първи на сцената излиза съставът на Франция. " Петлите " ще се изправят против Австралия в 13:00 часа българско време, като срещата ще бъде излъчена по Българска национална телевизия, написа Sportlive.bg.

В 16:00 часа централно място в програмата на всеки футболен почитател заема не какъв да е, а Лионел Меси. А той в този момент ще би трябвало да отговори на удара на безконечния си противник Кристиано Роналдо с неговия хетрик против Испания.

Аржентина се изправя против Исландия, в чиито редици ще забележим и Холмар Ейолфсон - бранител на Левски, който е един от двамата представители на Първа лига на Мондиал 2018. Битката още веднъж ще е в ефира на Българска национална телевизия.

В 19:00 часа ще забележим една доста забавна борба, като южноамериканският представител Перу се изправя против един от двата тима от Скандинавия, който стигна до Световното състезание по футбол - Дания.

Програмата завършва с мача Хърватия - Нигерия в 22:00 часа българско време. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР