След тежката раздяла с танцьорката Марчела, Люси Дяковска се озова

...
След тежката раздяла с танцьорката Марчела, Люси Дяковска се озова
Коментари Харесай

Този травестит ли е новата на Люси Дяковска?

След тежката разлъка с танцьорката Марчела, Люси Дяковска се озова в прегръдките на дженър идеологията, или по-точно в ръцете на известния немски травестит Марсела Рокфелер. 33-годишният Марсел Кауп, както е същинското му име, и нашенката прекарват много време дружно, а в нета даже се появиха фотоси, на които са преплели ръци и прехапали устни.

Двамата работят и по общ план, а дали посред им има освен това от професионални връзки и другарство, към този момент светската мълва мълчи. Последната обществена връзка на Люси беше с Марчела, само че двете се разделиха през октомври, а малко по-късно танцьорката беше изловена в компанията на друга жена, най-вероятно причина за любовния провал, написа " Хотнюз ".



Очевидно Дяковска е преглътнала разлъката и понастсоящем се радва на щур и пъстър живот точно с травестита. Любопитното е, че двамата имат и снимки, на които той си е облечен и наподобява като мъж.

А също и такива, на които е с перука и грим. В Германия той е прочут като подражател на Лейди Гага, а в следствие се появява и с визия като Кончита Вурст. Демонстрира певческия си гений с песни на Уитни Хюстън и доста други.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР