След тежката катастрофа в пловдивското село Калековец вчера, днес от

...
След тежката катастрофа в пловдивското село Калековец вчера, днес от
Коментари Харесай

Поставят ограничители на скоростта в Калековец след поредната катастрофа

След тежката злополука в пловдивското село Калековец през вчерашния ден, през днешния ден от Пътната организация оповестиха, че ще слагат ограничители на скоростта в сектора.

Вчера рано сутринта Мария Георгиева и брачният партньор й избавят 21-годишен пийнал водач, който катастрофира тежко слад като се блъска в дома им в село Калековец.
Пиян водач се заби в два автомобила в село Калековец Водачът е с два счупени крайници
„ Колата беше по таван, лягахме, с цел да забележим какъв брой са хората, тъй като имаше крайници стърчащи, тела на всички страни.

Днес семейство Георгиеви и десетки техни съседи се събраха на митинг, с цел да изискат пътя Раковски - Пловдив, който минава през селото, да бъде обезопасен с легнали служители на реда.

„ Пети или шести случай е на този завой. Един път тука в стълба се удари, повторно една кола опустоши един спрял камион, е тая ограда бутнаха. Трябва да има легнали служители на реда “, споделя различен мъж от селото.
Недоволство в пловдивското село Калековец след следващата злополука Местните упорстват за легнали служители на реда на пътя и камери
От 6 години локалните упорстват за гърбици на пътя и камери.

„ Подписката е входирана в кметството на село Калековец на 28 май 2013 година. От тогава досега няма никакъв резултат “, отбелязва друга жена от селото.

Кметът твърди, че от АПИ отказвали да сложат ограничнители на скоростта.

„ Казваха, че републикански път не могат да бъдат повдигнати служители на реда или повдигнати пешеходни пътеки “, изясни той.

След следващия митинг от АПИ обявиха за bTV, че в последна сметка ще разрешат слагането на гърбици на пътя, както и нови знаци.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР