След тазустришното гостуване на лидера на Воля“ Веселин Марешки в

...
След тазустришното гостуване на лидера на Воля“ Веселин Марешки в
Коментари Харесай

Да вдигнем паметник на Марешки, за да не забравяме

След тазустришното посещение на водача на „ Воля “ Веселин Марешки в бТВ, будни българи подеха самодейност за издигане монумент на огромния политик, предприемач и родолюбец Веселин. Веселин Марешки съобщи пред водещия Хекимян, че е почтен и честен политик и предприемач.
Всички му повярвахме незабавно. Повярвахме също, че от кардинални позиции се отметна от декларирания отвод да подпише предлагането на ГЕРБ и часове по-късно тури подписа си. Защото е почтен, честен и честен човек, който държи на думата си. Освен това Марешки ни зарадва с информацията, че майка му Веска има над 100 компании. Да е жива и здрава, - пожела й Веселин и добави, че не знае с какво се занимават тези компании, тъй като с майка си приказват единствено за фамилни неща. На което също повярвахме. Защото да не има вяра човек на Марешки, е все едно да не има вяра на обясненията на Тома Биков за чекмеджето на Борисов с пачките, златото и пищова…

С голям труд и ограничения настоящето ръководство съумява към този момент 11-та година да удържа пърото място по корупция в Европейски Съюз, което е неповторимо достижение.И тъй като Веселин е абсолятно почтен и честен, взехме решение да потърсим мненията на елементарни хорица за бъдещия монумент.

На въпроса на анкетата: Трябва ли да се издигне монумент на господин Марешки, най-честният, честен и пореден политик, с създател Вежди Рашидов? - се получиха следните резултати:

В.С., 65 година: Добре, че подписа тоя мухъл…, тъй като щях да му завра… (поради употребяваните нецензурни изрази не можем да публикуваме цялостния отговор).

Ц.К., 52 година: Може да съм ПКП, само че тоя е по-голяма ПВП и от мен…

Д. К., 50 година: Към момента ние сме в размера, в който страната би могла да се отклони без да нарушава тези (гражданските) права. Към момента не сме в съществено отклоняване, в сериозна непропорционална диспропорционалност по отношение на тази обстановка на изключителното състояние, по тази причина да издигне Микеланджело скулптурна фигурална структура на Марешки е в унисон с националната акомодация към действителността, която в действителност сочи Рашидов като легален реализатор на плана.

Б.Б., 61 година: Тоя моите го таковаха с 200… Аз нямам нищо общо. Мен ме няма. Насилие има на протестиращите против служителите на реда, които са жертва. Да дадат сметката за паметника, ще я платя – щом народът желае, кой съм аз да не се съобразя. Парите били национални... Може, само че аз ги разпределям. Всъщност е малко неточно да се прави първо монумент на Марешки, като се има поради, че съм най-награждавания българин... Добре е някаква благодарност да се покаже... Магистрали пострОих, пречиствателни станции вдигнАх, метро прокопах, игрища. Но съм непретенциозен и пребивавам като монах.

И.Г., 50 година: За какъвто и да е монумент, дори Микеланджело-Боколанджело да е каменоделецът, би трябвало позволение от хотел " Берлин ". Иначе заповядвам ОПК и в кауша. Паметникът би трябвало да е реален, което значи да се покаже, че прокуратурата държи героя за топките.

Такава е националната обич – стича се щедро от горната страна надолу, както се вмирисва и рибата. Пенсионерите да заделят от обилно отпуснатите по 50 кинта от Бойко за паметника. П.Е. и „ 8-те джуджета-великани “ да извадят няколко от златните монети, дето ги свиха от они предприемач, така и така не са техни. Най-много дава обещание донор №1. Но при условия, че Бойко изкара цялостен мандат или в краен случай да се сформира държавно управление на спасението като се съблюдава правилото той да уточни министрите.

Истината е, че монумент на Марешки би трябвало да има. За да ни припомня за модела „ Борисов, Доган, Пеевски, Гешев “ и 44-то Народно заседание, ръководено от ПКП. Не бива да забравяме, с цел да не се повтори в никакъв случай повече.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР