След тайно парти в гората край Варна се губят следите

...
След тайно парти в гората край Варна се губят следите
Коментари Харесай

Продължава издирването 28-годишния Иван, изчезнал след тайно парти в гората

След скрито празненство в гората край Варна се губят следите на 28-годишния мъж Иван Йорданов. Издирването му продължава и през днешния ден.
Около 150 души се събират в бившето военно отделение край село Любен Каравелово на неподготвено празненство, контрактувано в обществените мрежи. В региона е издигната сцена и се забавляват със мощна музика.
Минувач вижда спрял рейс и се обажда на 112. Сигналът е предаден в община Аксаково, а оттова на кмета на село Любен Каравелово. Докладвано е и на полицията.
Оказва се, че в ОД Министерство на вътрешните работи – Варна схващат за сбирката чак в неделя вечерта, когато бащата на изчезналия мъж се обажда да търси помощ в издирването му.
Синът му Иван Йорданов е пращал и локация на околните си къде се намира, само че по-късно следите му се губят.
Кметът на селото Иван Димитров описа, че е видял палатки и коли в региона на поделението. Питал е и двама младежи какво се случва, а те са му дали отговор, че са на празненство.
Местните пък описаха, че и предходната година се е чувала мощна музика от региона.
От полицията обявиха, че празненството е било нерегламентирано:„ Това го научихме от медиите, че е имало такова позвъняване. Полицията не е известена за мероприятието, мероприятието е нерегламентирано ", сподели гл. инсп. Пламен Големанов – нач. Сектор "Издирване ", ОД Министерство на вътрешните работи – Варна.
Той разясни, че са извършени диалози с хора, участвали на това празненство.
От полицията молят, в случай че хора са качвали на стоп Иван, да се обадят на телефон 112.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР