След такъв мач мен като треньор на ЦСКА щеше да

...
След такъв мач мен като треньор на ЦСКА щеше да
Коментари Харесай

Никодимов: ЦСКА сам си е виновен, върви от калъфка към калъфка

След подобен мач мен като треньор на ЦСКА щеше да ме боли глава. Отборът направи максимума, само че това са му опциите, разяснява легендата на " алените " Аспарух Никодимов след мача с Лудогорец.

" ЦСКА самичък си е отговорен. Зарядът и желанието бяха налице, само че не става единствено с бягане - би трябвало и майсторство. ЦСКА си изпусна възможностите първоначално. Най-важното нещо за тима беше да нанесе един или два ранни удара и след това да дебне на контри, само че замисълът не се получи ", съобщи Паро пред " Тема спорт ".

" При дузпата Coy имаше изплашен тип. Беше му изписано на челото, че няма да вкара. Просто на тима му липсва класа. И в случай че ЦСКА остане в този състав, това ще продължи и отсега нататък. От калъфка към калъфка ", предвижда легендата.

" Надеждата за купа сега се показва в един %. Лудогорец на 99 % са първенци при тази обстановка. Ако Левски не загуби в Разград, може да стане по-различно. Но ЦСКА с изявите си просто демонстрира, че не е подготвен. Достатъчно сладкодумен е фактът, че тимът няма победа против противниците от Топ 3... Това е показателно. След като не си спечелил нито един пряк мач, няма защо да претендираш.

Единственото хубаво от мача е, че младите не разочароваха. Чорбаджийски и изключително Турицов бяха на положително равнище. Пътят е начертан - да се работи с подрастващите и да им се дава късмет. Но са нужни и няколко скъпи, същински класни играчи ", съобщи Никодимов.

" Лудогорец също нищо не играят. Още повече че там треньорът наподобява безгласна писмен знак. Мисли си, че прави нещо, само че май е подложен за пред света. Обикновено промените на кормилото водят до смяна, само че тази в Лудогорец напролет по никакъв метод не докара до осезаема разлика.

Отборът все по този начин играе доста едва. Въпросът е, че ЦСКА няма равнището, с цел да настигне Лудогорец. На " Армията " се позволиха много неточности, и то една след друга. Още по-лошото е, че се вършат към този момент няколко години подред. Най-основното е с треньорите, където липсва всякаква поредност.

Ситуацията с Любо Пенев пък въобще не беше приятна. Той прави подмятания, че някой в клуба му е пречил, а Стойчо Стоилов изяснява, че имало дребни недоразумения. Да, обаче дребните неща не те карат да напуснеш...

По-генералният проблем на ЦСКА е със състава. С този тим нямаш късмет за нищо значително в Европа. Тимът си стои на едно място и тъпче. Нужен е водач в средата на терена, който да поведе тима и да умее да обръща нещата в хода на мачовете.

В ЦСКА липсват положителните извеждащи подавания и успеваемост пред гола. Фланговите играчи не са резултатни. Често се играе на инцидентен принцип - в случай че стане, стане. В един мач изпъква Тиаго, в различен Coy, в трети Енрике. Жалко за пропиляното време. Жалко за хората, които вървят по стадионите и поддържат тима, тъй като ЦСКА не може да им се отблагодари към този момент три години ", приключи Аспарух Никодимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР