След световния успех на еротичната трилогия 50 нюанса сиво“ от

...
След световния успех на еротичната трилогия 50 нюанса сиво“ от
Коментари Харесай

Ще гледаме нова еротика по Е. Л. Джеймс.

След международния триумф на еротичната трилогия „ 50 нюанса сиво “ от студиото „ Universal “ си осигуриха правата за екранизация на още една творба на Е. Л. Джеймс. Адаптацията на „ The Mister “ още веднъж ще бъде продуцирана от самата писателка. Романът беше бестселър в продължение на 9 седмици през 2019-а и се продаде в 33 страни. Историята  се развива в Лондон и споделя за състоятелен английски благородник на име Максим. Той се влюбва в албанската си прислужничка, която се пробва да избяга от организация за трафик на хора.

Публиката от дълго време приветства Ерика Митчъл Ленард - както е цялото име на авторката,  като занаятчия в любовно-еротичния род. Самата тя е забавна персона. Родена е на 7 март 1963 година в Лондон от майка чилийка и татко  шотландец, оператор в BBC. Отраства в Бъкингамшър, учи в частна девическа гимназия, приключва история в Университета на Кент. След дипломирането си работи като помощник на шефа на Националното учебно заведение за кино и телевизия в Бекънсфийлд, стига и до поста на изпълнителен продуцент на телевизия. През 1987-а се омъжва за Найъл Ленард - сценарист и режисьор, татко на двамата й сина.

Ерика от ранното си детство мечтае да написа истории, само че стартира, едвам откакто се „ урежда “ със семейство и кариера. През 2009-а в Интернет излизат първите й еротични разкази - по известната поредност „ Здрач “ на Стефани Майер - под псевдонима Snowqueens Icedragon с героите Бела Суон и Едуард Кълън. По-късно сплотява тези разкази в първия си разказ „ Петдесет нюанса сиво “, разказвайки за връзката на младата студентка Анастейжа Стийл и по-възрастния от нея Крисчън Грей. Публикува го през 2011-а като електронна книга в уеб страницата „ The Writers` Coffee Shop “ в Австралия. Заради интереса на читателите е публикуван на хартия и става цялостен интернационален бестселър. През 2015-а романът е екранизиран в едноименния филм с Дакота Джонсън, Джейми Дорнан и Дженифър Ел. Веднага следват продълженията „ Петдесет нюанса по-тъмно “ и „ Петдесет нюанса освободени “. Книгите на писателката са издадени в над 70 милиона екземпляра по света. През 2012-а е оповестена за една от 100-те най-влиятелни персони.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР