След Световния конгрес по естетична медицина в Монте Карло, д-р

...
След Световния конгрес по естетична медицина в Монте Карло, д-р
Коментари Харесай

Мисис България Галина Долапчиева опасно близка с кинопродуцента Ави Лернер


След Световния конгрес по естетична медицина в Монте Карло, доктор Долапчиева разпуска в Турция излиза наяве от фотоси, които миската разгласява в обществените мрежи. Тя залива стената си с предизвикателни снимки единствено по бански и показва съвършените си форми. Кадрите сигурно стопират дъха на почитателите й.

На един от фотосите Мисис България е в компанията на международно известният кино продуцент Ави Лернер - притежател на Милениум Филмс и студио Ню Бояна. На друга фотография Галина Долапчиева се забавлява по женски с Дарина Павлова и актрисата Мартина Вачкова. От фрагментите не излиза наяве дали всички са в обща компания. Красавицата е отседнала в най-скъпия хотел в Истанбул – „ Кемпински Палас Чираган “.

Веднага по-късно доктор Долапчиева отлетя на отмора в Бхарейн. Според клюката тя е в компанията на италиански олигарх – необут на фармацевтичната промишленост на Ботуша. Оказа се обаче, че това е Винченцо Крими – брачният партньор на хубавицата.

Галина Долапчиева сграбчи короната " Мисис България Universe 2018 " на 20-ото издание на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас.

Д-р Долапчиева е измежду водещите имена в региона на естетичната медицина у нас и в Италия, където живее, само че постоянно прескача и до България поради работните си задължения. Често може да бъде видяна на всемирски събития по света в компанията на известни лица от света на шоубизнеса.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР