След световната премиера на изцяло електрическия си модел , Volkswagen анонсира следващата

...
След световната премиера на изцяло
електрическия си модел , Volkswagen анонсира
следващата
Коментари Харесай

Volkswagen с достъпна бърза зарядна станция за електромобили

След международната премиера на изцяло електрическия си модел , Volkswagen анонсира следващата стъпка в тактиката си за масово въвеждане в приложимост на изцяло електрически коли с анонса на компактна домашна зарядна станция.

Базовата цена на стенната зарядна станция ID. Charger на Volkswagen е избрана на 399 евро, а продажбите ще стартират към края на ноемвир тази година. С компактни размери и опция за бързо зареждане (до 11 kW), инталацията дава обещание възможност за презареждане с до пет пъти по-висока скорост от общоприетата домашна електрическа система, а топ-версия й идва с цялостна интернет съгласуваност, както и с допълнителен електромер за допълнително фактуриране.

От Volkswagen анонсират, че според очакванията на компанията половината от всички зарядни интервенции ще се осъществяват в домашна конюнктура, а с новата зарядна апаратура, презареждането на батерията (58 kWh) на ID.3 може да бъде осъществено за към 6 часа

ID. Charger на Volkswagen ще се предлага в три основни разновидности- ID. Charger, ID.Charger Connect и ID.Charger Pro, които ще се разграничават основно според дигитализацията си и обвързваните с тях добавени функционалности.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР