След светкавичните номинации и елиминации в понеделник, днес VIP съквартирантите

...
След светкавичните номинации и елиминации в понеделник, днес VIP съквартирантите
Коментари Харесай

Номинации очи в очи за съквартирантите във VIP Brother

След светкавичните номинации и елиминации в понеделник, през днешния ден VIP съквартирантите ще се изправят очи в очи едни пред други - те ще посочат кой съгласно всеки един от тях би трябвало да напусне Къщата и да се обосноват за какво. Както всеки различен път, Биг Брадър ще изисква от своите съквартиранти откровени и добре обосновани доводи за избора им. Номинациите ще се случват онлайн пред феновете на NOVA през днешния ден от 21:00 часа.

Първият съквартирант, напуснал Къщата, бе Нора Недкова - жертва на острия език на Валентин Кулагин. Въпреки вярата на звездите атмосферата във краткотрайния им дом да се успокои и да се открият по-хармонични взаимоотношения, очакванията им бързо бяха попарени.

Кулагин съобщи още в понеделник, че в този момент е време да избере идващия си "враг номер едно " и довечера ще забележим нова вълна от разногласия, бурни реакции и неразбирателства. Този път на мушка ще се окаже Ваня Костова. За какво Кулагин ще се заяде с естрадната прима, следва да забележим тази вечер.

По време на задача "Бедрок " Кулагин не съумя да се оправи със задачата и бе упрекнат в бойкот от своите съотборници. Сега тим "Флинстоун " живеят в примитивна барака от каменната епоха, палят огън и се къпят с ледено студена вода от корито. Напрежението сред Кулагин и останалите от "Флинстоун " се повишава с всяка минала минута и някои от мъжете ще не помнят за великодушното си самообладание, което демонстрират досега.

Още настоящи вести ще откриете на уеб страницата и на формалната Фейсбук страница на предаването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР