След сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2011

...
След сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2011
Коментари Харесай

Сълзи в очите на Кейт преди заветното ДА?

След сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям през 2011 година почитателите ѝ дълго (а някои даже още) се пробват да узнаят всички елементи по церемонията: кой е пристигнал на сватбата и кой не, кой е отговарял за декорацията, по какъв начин е минал сватбеният ден и несъмнено кой е бил създателят на сватбената рокля на Кейт.

Като тях и Мидълтън трепетно се отнасяла към избора на тоалета си и освен, че желала никой да не го види до сватбата, само че и помолила околните си да не бъде разкривано името на дизайнера, който я е ушил.

Въпреки това нейно предпочитание, стана ясно, че името на създателя на роклята на херцогинята е Сара Бъртън – моделиер и изобретателен шеф на известната марка Alexander McQueen.

По думите на кралския биограф Кейти Никол, тази обстановка мощно разстроила Кейт. Това Никол показа в изявление за телевизионния канал Channel 5.
Изданието „ Mirror “ цитира биографа: „ Мисля, че точно по тази причина Кейт се разплака. Все отново тя направи всичко належащо никой да не разбере за сватбената рокля “.

Въпреки обстановката, на сватбата Кейт наподобява прелестно със сияеща усмивка и е много учудващо някой да допусна, че нещо е могло да я разстрои.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР