След сутрешната терористична атака в Севастопол с опит за атака

...
След сутрешната терористична атака в Севастопол с опит за атака
Коментари Харесай

Русия спира участието си в зърнената сделка

След утринната терористична офанзива в Севастопол с опит за офанзива на корабите на съветския Черноморски флот с въздушни и надводни безпилотни летателни апарати, Москва стопира присъединяване си в договорката за зърно след този акт във водите на Севастопол, оповестиха от съветското министерство на защитата.

„ Вземайки поради терористичния акт, осъществен на 29 октомври от киевския режим с присъединяване на английски експерти против кораби на Черноморския флот и цивилни плавателни съдове, участващи в обезпечаването на сигурността на „ зърнения кулоар “, съветската страна стопира присъединяване в осъществяването на споразуменията за експорт на селскостопански артикули от украинските пристанища. “ - се споделя в изказването на ведомството.

Нападението продължи няколко часа, като, по думите на губернатора на Севастопол Михаил Развожаев стана най-масовото от началото на спецоперацията.

Съгласно информацията от Министерството на защитата на Руската федерация, офанзивата е осъществена от военнослужещи от украинския 73-ти специфичен център за морски интервенции под управлението на английски експерти от град Очаков в Николаевска област. При офанзивата против Севастопол украинските бойци са употребявали девет въздушни и седем морски дрона.

Руските кораби на Черноморския флот на външния рейд унищожиха четири военноморски дрона. Още три са унищожени във вътрешния рейд, съгласно министерството на защитата. Всички въздушни цели също са унищожени. Малки вреди са получили морският миночистач " Иван Голубец " и боновото заграждение.

По данни от обективния надзор, американският дрон RQ-4B Global Hawk е кръжал над Черно море по време на офанзивата.

Според изказването на съветското външно министерство на 29 октомври украинските въоръжени сили, под прикритието на филантропичен кулоар, основан като част от осъществяването на „ Черноморската самодейност “ за експорт на украинска селскостопанска продукция, са осъществили масирани въздушни и морски удари благодарение на безпилотни летателни апарати против кораби и инфраструктура на съветския Черноморски флот във военноморска база в Севастопол.

Във връзка с дейностите на украинските въоръжени сили, ръководени от английски експерти, ориентирани, апропо, против съветски кораби, които обезпечават действието на посочения филантропичен кулоар (което не може да бъде квалифицирано по различен метод с изключение на като терористична атака), съветската страна не може да подсигурява сигурността на цивилните сухотоварни кораби, участващи в „ Черноморската самодейност “, и стопира осъществяването й от през днешния ден за неустановен интервал от време. Бяха дадени съответните указания на съветските представители в Съвместния координационен център в Истанбул, който управлява превозването на украинските храни.

Без гаранции за сигурност на корабите за насипни товари " зърнената договорка " не може да действа. Спирането на присъединяване на Русия в " зърнената договорка " отстранява всевъзможни гаранции, свързани с работата на морските пристанища, терминали и зърнохранилища.

Може също да се означи, че през днешния ден министърът на земеделието на Руската федерация сподели, че Русия е подготвена да пусне своето зърно на международните пазари на налични цени, в това число и гратис, и по този начин изцяло да размени украинското зърно.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР