След стрелбата в движение по автомобила на Люси Иларионов на

...
След стрелбата в движение по автомобила на Люси Иларионов на
Коментари Харесай

Люси Иларионов след стрелбата: Губят ми времето!

След стрелбата в придвижване по автомобила на Люси Иларионов на пътя към София, режисьорът бе в студиото на Bulgaria ON AIR с роман за случилото се след случая.

Освен изстрелите, към колата на Иларионов са хвърчали и бутилки. Според публична информация от Министерство на вътрешните работи 27-годишният мъж, който е стрелял по колата на режисьора, е бил арестуван за 24 часа, само че съгласно Иларионов това не е по този начин.

"Никой нищо не ти споделя, проверяващата госпожа Вичева ми споделя, че се води следствие и това е ", сподели наскърбен Люси Иларионов в "България заран ".

"След като един път описах всичко, повторно трябваше да отида до Търново след повече от две седмици, трябваше да опиша за случая изначало, а в този момент два месеца по-късно трябваше да повторя всичко ", разгневи се режисьорът.

"Срещах се с нападателя, проверяващата Вичева го наричаше "Наско ", разбрах, че татко му е служител на реда, майка му юристка, а той - студент по право. Явно историята ще остане по този начин ", добави още той.

Люси Иларионов изиска оставката на вътрешния министър с думите: "Според мен хората не си правят работата. За нас е по-важно да посрещнем китайските посетители, да има на 50 м служители на реда, хората са заети тук с друга работа. Изненадан съм от метода, по който се случват нещата ".

"Всеки от нас се е сблъсквал с такива неща. Когато обаче границата се мине, имам възприятието, че се намирам в Русия, където се стрелят с калашници. Губят ми времето - желая да си правя работата, да фотографирам клипове, клиентите ми да са удовлетворени ", приключи с оскърбление Иларионов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР