След страхотния си успех срещу Давид Гофен вчера и класирането

...
След страхотния си успех срещу Давид Гофен вчера и класирането
Коментари Харесай

Харисън спретна забавен номер на Димитров в Лондон


След страхотния си триумф против Давид Гофен през вчерашния ден и класирането за полуфиналите в Лондон, Григор Димитров претърпя и най-странното изявление в кариерата си. Причината за това бе, че американецът Райън Харисън, който взе участие в шампионата на двойки, спретна занимателен номер на българския тенисист.

Харисън се бе наговорил с репортера на АТР и му диктуваше какви въпроси да задава на Гришо в изявлението след дуела. "Разочарован ли си, че макар двете победи, към момента не си сигурен за полуфиналите?", стартира репортерът. Обърканият Димитров се замисли, след което отговори: "Мисля, че към този момент се класирах за полуфиналите". Вторият въпрос бе още по-добър: "Кога тъкмо реши да станеш тенисист, вместо модел?". "Модел? Не съм имал такива планове. Трябва да питате родителите ми", отговори шашнатият Димитров. Нещата обаче станаха още по-тежки за него, когато репортерът го накара да изпее "I want it that way" на Бекстрийт бойс. С принуда Григор се съгласи и запя припева на известната ария, само че бе скастрен от репортера: "Това никак не бе добре". В този миг Хариъсн излезе от задната стаичка и Димитров разбра, че му е бил подреден номер се разсмя. "Това бяха най-ужасните въпроси, наистина", разяснява той.

По-късно хасковлията даде и същинско изявление за АТР, в което показа, че мачът против Гофен е може би най-хубавият му за годината. "Бях сюрпризиран от себе си, изключително в първия сет. Не се случва постоянно да имаш подобен старт, изключително цялостен подобен мач. Днес бях зареден с готовност да изляза на корта и да направя нещо по-специално, да извърша нещата, върху които упражняваме. С всеки минал гейм се усещах все по-добре, все по-уверен. Това може би е най-хубавият ми мач за годината, сега не мога да се сетя за други, в които съм играл толкоз изчистен тенис. С Давид се познаваме от дълго време, той може би имаше някакъв физически проблем, само че аз бях изцяло съсредоточен върху своята игра", сподели Димитров.

Григор съобщи, че по никакъв метод няма да подценява последния си дуел от груповата фаза против Пабло Кареньо Буста, макар че към този момент си обезпечи място на полуфиналите. "Това е още един мач, въобще не мисля за полуфинала. Всички са тук, с цел да се борят за победи. Ще бъда изцяло съсредоточен, с цел да се опитам още веднъж да покажа най-хубавия си тенис. Това е един от последните мачове за сезона и желая да бъде добър". Двубоят с Буста ще се играе на следващия ден, не преди 22:00 часа българско време. /БГНЕС

http://www.atpworldtour.com/en/video/prank-harrison-tricks-dimitrov-in-press-nitto-atp-finals-2017
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР