След срива на пазара цената на Bitcoin (BTC) се повиши

...
След срива на пазара цената на Bitcoin (BTC) се повиши
Коментари Харесай

Bitfinex разкрива стратегически притежания на Bitcoin , VC Spectra и Chainlink нарастват

След срутва на пазара цената на Bitcoin (BTC) се увеличи за малко, само че след това спадна макар поддръжката на Bitfinex.

Междувременно интеграциите на Chainlink (LINK) демонстрират позитивни ните резултати , защото монетата означи непретенциозно нарастване на цената.

От друга страна, VC Spectra (SPCT) показва забележителен капацитет, надминавайки преобладаващата позиция на Bitcoin (BTC) и неотдавнашния напредък на Chainlink (LINK) , което я прави най-хубавата криптовалута, в която да инвестирате през днешния ден. Ето за какво!

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

BTC изпитва съмнения след срутва на цената

Сривът на Биткойн от 17 август докара до спад на цената от към $28,700 до почти $25,400 . Въпреки това, след прословутия пазарен срив, цената се увеличи със 7% от $26,000 до малко над $28,000 $ на 29 август. Увеличението на цената на Биткойн (BTC) последва успеха на Grayscale против SEC .



Скокът обаче беше къс, защото Биткойн (BTC) завърши месец август на цена от $27,400.

На 3 септември Bitfinex оповести своите Биткойн притежания , без да показва сумата в салдото. Освен това основният изпълнителен шеф на Bitfinex акцентира доверието на борсата в Биткойн (BTC) .

Съобщението за лоялността на Bitfinex не се отрази на цената на Биткойн (BTC), която се намали от $27,400 на 31 август до $25,700 на 5 септември.

Сривът на Биткойн и неотдавнашните ценови придвижвания провокираха угриженост измежду вложителите и специалистите. Анализаторите считат, че спот ETF за Биткойн би могъл да повлияе позитивно на цената на Биткойн (BTC). Мечите анализатори обаче остават скептични и поучават за нерешителност във връзка с несигурността на бъдещата траектория на Биткойн, защото тя може да се потопи още повече.

VC Spectra (SPCT) пораства на всеки стадий от предварителната продажба

Между Биткойн (BTC) и Chainlink (LINK), във връзка с настоящата пазарна волатилност, обмислете прибавянето на VC Spectra (SPCT) към листата си с най-хубавите нови криптовалути , в които може да инвестирате. Защо? Децентрализираният хедж фонд излиза отвън рамките на вложението в печеливши блокчейн и финтех стартъпи.

VC Spectra (SPCT) дава на вложителите разнообразни преимущества, в ключително отстъпки за пре-ICO, тримесечни дивиденти, назад изкупуване и право на глас . Освен това вложителите на VC Spectra (SPCT) могат да получават дивиденти по време на стадиите на обществена предварителна продажба на плана .

Също по този начин VC Spectra (SPCT) разполага с екип от специалисти , които са профилирани в идентифицирането на високодоходни предприятия. VC Spectra (SPCT) също по този начин употребява техники за търговия, задвижвани от изкуствен интелект , с цел да усъвършенства рентабилността и да сведе до най-малко загубите.

Понастоящем в Етап 3 и търгувайки се на цена от $0.025 , VC Spectra (SPCT) реализира 212.5% възвръщаемост на вложителите, закупили токена SPCT на първичната му цена от $0.008 в Етап 1 .

Инвеститорите от Етап 2 осъществиха растеж от 127.27% , а вложителите от Етап 3 ще получат 32% възвръщаемост, когато токенът доближи Етап 4 на цена $0.033 .

Крайният стадий на обществената предварителна продажба включва стартиране на обществени платформи, където се чака VC Spectra (SPCT) да се търгува на цена от $0.08 , което ще докара до 220% възвръщаемост за вложителите на Етап 3 . Важно е да се спомене, че има 10% бонус върху депозитите , в случай че инвестирате в този момент.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Неотдавнашните ценови придвижвания на Chainlink (LINK) провокират неустановеност

На 31 август световната мрежа за финансов продан SWIFT разгласи проектите си да ускори растежа и мащабируемостта на пазарите на токенизирани активи в международен мащаб.

SWIFT си сътрудничи с Chainlink (LINK) и други огромни финансови институции. Общността на LINK и анализаторите бяха оптимистично настроени към новината, като чакаха тя да повлияе позитивно на идните сесии и на цената на Chainlink.

LINK сподели бичи вероятности и възвърне изгубените позиции, като се увеличи с 1.2% от $5.94 до $6.01 сред 31 август и 1 септември. Въпреки това Chainlink (LINK) изгуби възходящата си инерция, което докара до спад на цената до $45 на 2 септември. Причината за спада на LINK е неразбираема, а настроенията на вложителите към цената на Chainlink са несигурни .

Към 8 септември цената на Chainlink (LINK) леко се възвърне и се търгуваше на равнище от $6.3. Анализаторите предвиждат, че доникъде на септември цената на Chainlink може да варира от $5.85 до $6.29 .

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР