След срещата си в Сандрингам принц Хари обяви, че е

...
След срещата си в Сандрингам принц Хари обяви, че е
Коментари Харесай

Хари отлетя за Ванкувър при Меган и Арчи - slava.bg

След срещата си в Сандрингам принц Хари разгласи, че е сломен от случилото се и през вчерашния ден отпътува от Обединеното кралство за Канада. Там го чака брачната половинка му Меган Маркъл и дребният Арчи, който херцогът не е виждал две седмици.

Хари и Меган оповестиха отдръпването си, а съгласно английския „ Daily Telegraph “ той е отпътувал след един от последните си задължения като член на кралското семейство. Херцогът на Съсекс напусна страната, откакто през вчерашния ден взе участие в среща на върха Обединено кралство-Африка за вложения в Лондон. На форума той се срещна с държавните глави на няколко африкански страни, както и с английския министър председател Борис Джонсън.

Заминаването на Хари за Ванкувър бе една от най-обсъжданите тематики в английския щемпел. Хари, шести в линията за заместничество на трона, „ хвана полет в 17,30 ч от „ Хийтроу “ и ще бъде при Меган и Арчи във вторник сутринта “, написа в. „ Sun “.

След срещата с кралското семейство стана ясно, че принц Чарлз ще поеме разноските на Хари и Меган в границите на една година. Все още не е ясно докога английските данъкоплатци ще заплащат за защитата. Мнозина показаха съмнение, че херцозите ще съумеят да се оправят сами с финансовото си положение, само че пък други ги поддържаха в решението им. Стана ясно, че Меган е подписала контракт с Дисни. Предполага се, че тя ще се завърне към актьорската специалност.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР