След срещата с феновете на "Ботев" - Пловдив, премиерът Бойко

...
След срещата с феновете на "Ботев" - Пловдив, премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов пак подкара джипа и направи неочаквано признание ВИДЕО

След срещата с почитателите на "Ботев " - Пловдив, министър председателят Бойко Борисов още веднъж подкара джипа. Заедно с министъра на финансите Владислав Горанов и регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров, Борисов посети и Пловдивската духовна семинария „ Св. Св. Кирил и Методий “.

Бойко сподели червен картон на провалилия се кмет на Пловдив Иван Тотев




"И на Локомотив, и на Спартак, и на Марица ще оказваме помощ, каквото можем ", приказва той по пътя.

Премиерът показа, че му липсва отпуска и е неприятно, че не си взима отмора. Той си спомни и по какъв начин в предишното е гледал футболни мачове.

"На този стадион си припомням, като съм идвал на мачове, толкоз да цялостни стадионите, че няма смисъл да се пази. Лошото е, че за първокласен футбол приказваме единствено носталгично, само че да забележим.

Във всички случаи в този момент осветлението и терените са по-добре от този момент. Ще помогнем и за стадионите и да забележим тогава какво ще е ", безапелационен е Борисов.

"Ще оказваме помощ на детско-юношеските школи, би трябвало БФС да вкара някакви правила за предел на чужденци, за предел на заплати ", добави министърът на финансите Владислав Горанов.

"Вече с новия законопроект за свещениците, които приехме, всичко наред ли е със заплатите ", попита Борисов в Духовната семинария.

Той посети и обновените спални пространства на децата, които се образоват в семинарията.



"Сега в Русенско ще откриваме ново учебно заведение, на всички места има wi-fi. За тази семинария в Пловдив са дадени 600 000 лв. ", сподели още министър председателят.

"За тази постройка ще отчетем до стотинка какво е обещано, допускаме, че тази дотация ще стигне ", съобщи митрополитът.

Премиерът отхвърли да разяснява партийни въпроси.

"Образованието ни е главен приоритет - и главното, и духовното ", съобщи Борисов, приемайки подарък от духовенството на семинарията - икона със светите братя Кирил и Методий.

Митрополитът изрази и благодарността си към премиера за подпомагането на живота на богослужителите.

Малко по-късно министър председателят Бойко Борисов посети археологическите разкопки на солидната гробница, открита в могилата Малтепе край пловдивското село Маноле.

Надгробната могила е най-голямата на Балканския полуостров. Борисов прегледа останките на кула с колонада, на върха на която е имало голяма скулптура с маса над 50 тона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР