След срещата между представители на и спортния министър Радостин Василев,

...
След срещата между представители на и спортния министър Радостин Василев,
Коментари Харесай

От ЦСКА посочиха защо не си платили наема към държавата за стадиона

След срещата сред представители на и спортния министър Радостин Василев, съсобственикът на " алените " Юлиян Инджов приказва пред медиите. Той изясни и за какво клубът не си е плащал наема към страната за използването на стадион " Българска войска " и подготвителния комплекс в Панчарево.
" Не сме си платили наема, тъй като страната трябваше да предложи обект, който е със строителни бумаги. " Българска войска " обаче няма такива. Там се разрешава единствено да боядисаме. Това не е добре за нито един частен вложител. Тази работна група би трябвало да получи документите, след което да рапортува на министъра, да отиде в Министерски съвет и там да се вземат решения. Този проблем е отпреди 2015 година. Има решения, само че те би трябвало да се напишат и да се подадат в съответния ред до кабинета ".
" Грешно е да се приказва за наем. Парите, които ние давахме на " Сердика спортни парцели ", трябваше да се връщат под формата на вложения в " Българска войска " и Панчарево. Двата обекта обаче нямат строителни бумаги. За следващ път сме на среща с министъра, уповавам се, че този път ще докара до избрани резултати " - призна Инджов.
След срещата стана ясно и за какво все още .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР