След сребърния медал на Габриела Петрова, още трима българи стигнаха

...
След сребърния медал на Габриела Петрова, още трима българи стигнаха
Коментари Харесай

България добави две титли и едно сребро от Балканиадата

След сребърния орден на Габриела Петрова, още трима българи стигнаха до оценки на Балканиадата в Стара Загора. Инна Ефтимова стана шампионка на 100 метра, а Радослава Мавродиева в мятането на гюле. Денис Димитров пък приключи на второ място на 100 метра при мъжете.

Инна Ефтимова завоюва златото на 100 метра на Балканиадата в Стара Загора. Спринтьорката ни пресече финала за 11.45 секунди (-1.9 м/сек). Нейни подгласнички са Диана Вайсман (Израел) с 11.53 сек, и Оливия Фотопулу (Гърция) с 11.55 сек.
Снимка: Lap.bg
Денис Димитров остана на стотна от първото място на 100 метра при мъжете. Възпитаникът на Валя Демирева се подреди втори с време от 10.37 сек (-1.5 м/сек) против 10.36 сек за спечелилия Йоанис Нифадопулис от Гърция. Трети във финала приключи представителят на Румъния Йонут Андрей Неагое с 10.42 сек.
Снимка: Lap.bg
Преди това Радослава Мавродиева стана балканска шампионка в мятането на гюле с персонален връх от 18.95 метра. Тя записа този резултат в последния си опит. Нейни подгласнички станаха Димитриана Сурду (Молдова) с 17.36 м, и Стаматия Скарвелис (Гърция) с 15.51 м. Другата ни участнияа в дисциплината Рената Петкова приключи шеста с 13.89 м.

Снимка: Lap.bg Първият орден за България сграбчи Габриела Петрова - сребро на троен скок.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР