След снимките с телефон Стивън Содърбърг намира за трудно да

...
След снимките с телефон Стивън Содърбърг намира за трудно да
Коментари Харесай

След снимките с телефон на Содърбърг му е трудно да се завърне към конвенционалното кино

След фотосите с телефон Стивън Содърбърг намира за мъчно да се върне към стандартното кино, описа режисьорът на премиерата на най-новия си филм на " Берлинале ".

Психотрилърът Unsane е сниман заснет с " Айфон " /iPhone единствено за две седмици. Той споделя за жена (Клер Фой), преследвана от захласнат мъж (Джошуа Ленърд), която се оказва затворена в психиатричната клиника, където той работи.

Трябва да кажа, че плюсовете (от снимането с телефон) са значими и ще ми е мъчно да се върна към по-конвенционалните способи за снимане, съобщи Содърбърг, създател на " Секс, неистини и видео ", " Ерин Брокович " и " Бандата на Ошуън ". " Няма потребност да разбиваш тавана, с цел да вместиш камерата, от подготовка можеш да превключиш непосредствено към фотоси. "



" Между концепцията и нейното осъществяване към този момент няма такава бездна, можеш да изпробваш доста неща. Щеше ми се тази технология да съществуваше, когато бях на 15. "

Като най-съществено предизвикателство пред " Айфон " филмите режисьорът уточни чувствителността на телефоните към всевъзможни трептения.
Страхотно е да можеш да останеш в облика и да импровизираш, когато вдъхновението ти пристигна, без да би трябвало да чакаш комплицирани постановки, сподели и Джошуа Ленърд, който играе основната мъжка роля.

Unsane бе показан отвън състезанието на влиятелния фестивал, който свършва в събота с оповестяването на носителите на златните и сребърни мечки.
Всичко, което би трябвало да знаете за: Кино (965)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР