След смяната на Иван Гешев Борислав Сарафов и ВСС трябва

...
След смяната на Иван Гешев Борислав Сарафов и ВСС трябва
Коментари Харесай

Петков: Предлагаме двама за еврокомисар, от ПП-ДБ е Лорер

След промяната на Иван Гешев Борислав Сарафов и Висш съдебен съвет би трябвало да си дадат сметка, че няма някой да стои и да ги гледа. Има министър, който ще бъде изслушан в четвъртък, има гражданско общество, което се надига в петък, има Върховен касационен съд, който също ще бъде запитан по проблема. Ако всички са далновидни, ще схванат, че в случай че желаеме България и те самите да вървят напред и да част от бъдещето, този вид подмяна на една персона с друга не би трябвало да продължава по този начин.


Това сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред БТВ.

Рано или късно смяната идва, и те няма да са част от нея, добави Петков.

7-дневният период, в който би трябвало да бъде стартирана процедура по избирането на нов основен прокурор, не е наложителен, безапелационен е някогашният министър председател. " Според нас в този момент е моментът да се покаже и от Сарафов, и от Висш съдебен съвет, че да - неточности се случват, само че това напрежение в обществото, което ще сътвори наложителното заставане на позиции без да има смяна, няма да докара до нищо положително за България ".

Изцяло се движих от кардиналната си позиция при отхвърли си от имунитет - първо, желаех да видя цялата документи на моето дело. Това беше значимо, с цел да може всички депутати да се срещнат с това дело, в което три прокуратури споделят, че няма закононарушение, и внезапно ВКП изисква документите, и на идващия ден анулира решението на трите предишни прокуратури. В момента, в който се случи подмяната от Гешев към Сарафов, в същия миг споделих, че няма да разгадавам на преценката на този човек за моя имунитет, и по тази причина незабавно си го дадох, добави Петков.

Предлагаме двама души за еврокомисар, от ПП-ДБ е Даниел Лорер, добави съпредседателят на Политическа партия.

Очаквайте детайлности./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР