След смъртта на Елизабет Втора много неща, свързани с кралското

...
След смъртта на Елизабет Втора много неща, свързани с кралското
Коментари Харесай

Кой не е поканен да гостува на Чарлз

След гибелта на Елизабет Втора доста неща, свързани с кралското семейство, се трансформираха. Макар че не става дума за някакви фрапантни промени, възкачването на крал Чарлз на престола донесе някои новости за живота и на елементарния британец.
 Крал Чарлз, дворецът Балморал и следващата смяна в живота на кралското семейство
Още една непредвидена смяна от крал Чарлз

Какво ще се случи с обичания палат на майка му

Например обстоятелството, че може да посети двореца Балморал - обичаната шотландска резиденция на починалата кралица и мястото, където тя посрещна гибелта си през септември предходната година, доникъде на август.

Днес, 16 август, е последният летен ден, в който всеки искащ можеше да прегледа Балморал. До предходната година дворецът оставаше отворен за визити до края на юли. Промяната обаче значи и друго - че може би още тази седмица там ще дойдат Чарлз и Камила.

Очаква се кралят и кралицата да посрещнат там членове на фамилиите си. Сигурни посетители за принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца Джордж, Шарлот и Луис. Внуците на Камила и от двете й деца Том Паркър Боулс и Лора Лопес също може да навестят баба си в Шотландия.
 Снимка 585291

На крал Чарлз ще гостува и министър-председателя на Англия, както повелява традицията. Все още обаче не е оповестено по кое време Риши Сунак и брачната половинка му Акшата Мурти ще пътуват до Балморал. Не е ясно дали принцеса Беатрис и принцеса Йожени ще се появят в Балморал. А принц Хари и фамилията му даже не са споменавани в проектите.
 Риши Сунак и брачната половинка му

Риши Сунак и брачната половинка му

Отново там Чарлз е избрал да прекара първата годишнина от гибелта на майка си. Публични прояви, които да съпътстват годишнината, няма да има. Затова са натоварени със задачата по някакъв метод да отбележат с обява тъжната дата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР