След случая в Бяла, главният секретар на МВР Младен Маринов

...
След случая в Бяла, главният секретар на МВР Младен Маринов
Коментари Харесай

Във всяко РПУ ще има денонощно човек

След случая в Бяла, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов изиска във всички РПУ-та да има човек непрекъснато, заяви отрасловото ведомство. Разпореждането визира главно районните ръководства, в които все още достъпът до дежурния чиновник през нощта е усложнен, написа ДАРИК.

Втори ден град Бяла е в печал поради гибелта на 18-годишния Алекс Ангелов, който бе пребит пред дискотека поради цигара. Младежът издъхна в събота в русенската болница.

На 8 юли група роми атакува момчето. На излизане от локална дискотека те му поискали цигара, а Алекс отказал да им даде. 32-годишният Валентин Маринов бе притеглен като обвинен по случая.
 
Маринов е блъснал Алекс в главата, младежът е паднал и си е блъснал главата в плочките на тротоара. В продължение на дни младежът бе в сериозно положение и с заплаха за живота в русенската болниц.

Кметът на Бяла Димитър Славов разгласи, че 16 и 17 юли са дни на печал в града. Той разгласи пред медиите, че има проблем в града, защото униформени не доближават и поради това няма човек непрекъснато в постройката на полицията.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР