След случая с НСО, при който стана ясно, че автомобил

...
След случая с НСО, при който стана ясно, че автомобил
Коментари Харесай

Деси Радева: Добре че не ме набедиха за дрога и млад мъж

След случая с НСО, при който стана ясно, че автомобил със брачната половинка на президента е бил спрян от Министерство на вътрешните работи, Десислава Радева недвусмислено взе отношение.
 
В профила си във „ Facebook “ тя разгласила пояснение на думата „ комплот “. В публикацията от тълковния речник са посочени и синоними на думата: скрит план, заговорничене, интрига, нападение, атентат, конспирация, прикрит проект. Под обявата на първата дама незабавно заваля дъжд от мнения от нейни близки и другари. Президентшата отговори персонално на съвсем всички от тях, спазвайки заложения в началото подигравателен звук, написа Ретро.

Сред повече от 100 коментара най-голяма сензация провокираха думите на Деси, написани в отговор на неин покровител, който написа: „ Добре че не ви изкараха на 7 водки! “. Десислава реагира мигновено и с подигравка, казвайки: „ С дрога и млад мъж на дясната седалка “.

Друга нейна позната пък се възмущава на смешка, че са я гонили единствено две патрулки, а Радева отвръща: „ Излагам се, знам “. Въпреки майтапчийския звук явно случката надълбоко е развълнувала брачната половинка на президента, която за следващ път не можа да устиска и да резервира безмълвие. Кого тъкмо подозира за провинен за заверата, както тя назовава гонката с полицейски коли, не излиза наяве. От следващ неин коментар, в който Деси споделя - „ нервите ми са като корабни въжета “, и добавя - „ имам наблюдения, само че мълча като риба “, личи нейната зоркост и решителност, че ще продължава да има удивително наличие в президентската институция.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР