След случая с кмета на община Струмяни, който беше нападнат

...
След случая с кмета на община Струмяни, който беше нападнат
Коментари Харесай

Още хора се оплакаха мъжа, нападнал с брадва кмета на Струмяни

След случая с кмета на община Струмяни, който беше атакуван с секира от мъж, самонанесъл се в село Раздол, има още хора, които настояват, че са били бити и измъчвани от въпросния мъж, предава NOVA. Елена Цветкова описа, че е бита с дърво през 2018 година " Дойде в наш парцел, където със сина ми беряхме ябълки. Удари ме два пъти по ръката с една сопа.

Трети път се целеше да ме удари по главата. По този случай има формирано досъдебно произвеждане, имам правосъдно здравно уверение. Делото се протака от прокуратурата в Сандански три години, без да има никаква правна и фактическа трудност. След това влезе в правосъдна фаза и към този момент две години се протака в Районен съд в Сандански и няма произнесена присъда по това дело ", съобщи Елена Цветкова.

Друг мъж от селото описа, че е бил атакуван с вила, само че защото нападателят не съумял, хвърлил прът и го блъснал по главата.

" Също има заведено дело. Бяхме си в нашия парцел, беряхме ябълки. Той пристигна, водеше и детето му, попита ни за какво крадем ябълки ", описа мъжът. Трети мъж описа, че е атакуван с камъни. Друг сподели, че въпросният нападател е подхвърлил оръжие в къщата на татко му, след което се обадил на полицията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР