След следва знакът на мистериозната и мъдра Змия.Змиите са родени

...
След следва знакът на мистериозната и мъдра Змия.Змиите са родени
Коментари Харесай

Какво е да си Змия според китайския хороскоп?

След следва знакът на мистериозната и мъдра Змия.

Змиите са родени през:

27/01/1941 – 15/02/1942
14/02/1953 – 3/02/1954
21/02/1965 – 21/01/1966
18/02/1977 – 6/02/1978
6/02/1989 – 26/01/1990
24/01/2001 – 11/02/2002
10/02/2013 – 30/01/2014

Силни страни

Мъдри.  Змиите са толкоз мъдри, че от време на време това граничи с ясновидство. Може да разчитате, че ще ви дадат допустимо най-хубавия съвет. Притежават шесто възприятие, което рядко бърка. Те са наясно, че с цел да реализиран върха в която и да е област, е необходим доста труд, деликатно обмисляне и самодисциплина. Щом си слагат някаква цел, Змиите нормално я реализират.

Интелектуални.  Змиите нормално са доста интелектуални създания. Те се радват на изкуството и културата в другите им форми и обичат да водят дълбоки и смислени диалози по метафизичен тематики. Повечето Змии имат нюх за красивото и изкуството заема значимо място в живота им – като специалност или занимание.

Привлекателни.  Змиите са извънредно елегантни и привлекателни. Те са измежду най-неустоимите същества на земята. Жените Змии нормално са сполучливи с помощта на своята хубост. Те обичат парите и лукса и ненавиждат ненужната работа. Обикновено съумяват в бизнеса.

Състрадателни.  Змиите обичат да се грижат за бедните и нуждаещите се. Ако имате потребност от прочувствена поддръжка или от добър съвет, постоянно може да разчитате на приятеля си Змия. В огромна степен обаче състраданието на Змиите произлиза от желанието им да играят на Господ и да избавят хората. Това може да докара до нездравословна взаимна взаимозависимост с хората, за които по този начин обилно се грижат. Понякога помощта им прави подвластните от тях неспособни да се оправят сами с живота.

Слаби страни

Скъперници.  Змиите могат да ви дадат съчувствие и препоръки, даже и дарове понякога, само че не и пари. Обикновено те са сполучливи и богати, само че не обичат да споделят това, което имат. Ако им липсват пари, те стават раздразнителни и груби. Змиите обичат да оказват помощ на другите, само че не бихте ги нарекли великодушни.

Отмъстителни.  Всички Змии са доста отмъстителни и ненавиждат да ги вършат на простаци. Те са ревностни и не простят невярност. Ако ги „ настъпите ”, ще ви го върнат тъпкано тъкмо когато минимум го очаквате.

Самокритични.  Змиите са сериозни към близките, само че не пропущат да виждат и личните си неточности и дефекти. Тяхната самокритичност може да бъде безмилостна. От една страна, това ги прави по-добри и деликатни. От друга, те постоянно минават границата и се „ самобичуват ” за маловажни неща.

Флегматични.  Змиите не бързат за на никое място. Те мислят бързо, само че работят постепенно и ненавиждат да ги пришпорват. Движат се по собствен личен график, който е ненарушим. Не ги притискайте, тъй като могат да станат зли и избухливи.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР