След сладката си победата в реванша над Анди Руис, изглежда

...
След сладката си победата в реванша над Анди Руис, изглежда
Коментари Харесай

Ще излезе ли Джошуа на ринга срещу Пулев - вече има някакъв отговор

След сладката си успеха в реванша над Анди Руис, наподобява новият-стар крал в тежка категория при експертите Антъни Джошуа ще би трябвало бързо да пази една от купите си – тази на Световната боксова организация (WBO). Новината идва на фона на горещото предпочитание на всички почитатели на бокса в България най-сетне да видят борба сред английската звезда и българския номер едно Кубрат Пулев.
Според Sportlive.bg, президентът на WBO Франсиско Вакарел е споделил, че федерацията ще изиска право на мач за отбрана на пояса в границите на период от 180 дни т.е. до половин година Джошуа още веднъж би трябвало да бъде на кръга. При това състояние противникът ще е добре прочут и в България – въпросният боксьор вгорчи живота на Тервел Пулев при дилетантите на Олимпиадата в Лондон през 2012 година, когато го премаза на полуфинала и по този начин Тервел трябваше да се сбогува с фантазията за олимпийско злато. Кой е той – научете в Sportlive.bg.
Междувременно, изгубилият поясите Анди Руис разяснява за какво се случи по този начин, че не съумя да сервира нова изненада на кръга. Мексиканецът даде много изненадващо пояснение на фона на предварителни мнения по какъв начин в действителност той е свалил килограми преди втората борба с Джошуа. Какво сподели Руис – вижте този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР